woensdag, mei 22, 2019
Music Albums

P!NK – Hurts 2B Human

Op 26 april 2019 kwam alweer het achtste studioalbum van P!NK uit: Hurts 2B Human. Ik weet niet beter of deze artiest brengt al muziek uit. En het lijkt wel P!NK steeds beter wordt! Ik heb nou nog nooit iets van P!NK niet leuk gevonden…..

‘Hurts 2B Human’ is zoals gezegd het achtste album van P!NK en ik heb het idee dat we weer een nieuwe versie van P!NK horen. We horen weer een nieuwe sound en ze probeert weer nieuwe dingen uit. En dat vind ik zo ontzettend tof van P!NK. Je krijgt nooit iets wat ze al eerder heeft gedaan: ze doet altijd iets nieuws. En ze weet altijd te verrassen. 

Op het album zijn er allerlei stijlen te horen. Veel stijlen heeft P!NK al wel eens eerder gedaan, maar toch doet ze het allemaal net even anders. Dus het lijkt wel of ze alles voor het eerst doet.

Er zijn een aantal nummers waar ik nog steeds even aan moet wennen. Maar dat heb ik wel vaker met nummers. Dus wie weet dat ik over een tijdje die nummers wel heel erg leuk ga vinden. Wie weet..

Mijn favoriete nummers:

  • Walk me home

Dit is mijn favoriete nummer van dit album. De eerste keer dat ik dit nummer hoorde, werd ik zo geraakt. En dan denk je dat het nummer niet beter kan, maar dan komt P!NK opeens met een live versie.

Walk me home in the dead of night
I can’t be alone with all that’s on my mind
So say you’ll stay with me tonight
‘Cause there is so much wrong, there is so much wrong
There is so much wrong goin’ on outside

P!NK – Walk me Home
  • Love me anyway (Feat Chris Stapleton)

Op deze manier hoor ik P!NK het liefst: puur, kwetsbaar, klein, emotioneel. Dit is zo’n ontzettend mooi en puur nummer. Je hoort alle emoties van P!NK door dit nummer en het raakt mij heel erg. En de samenwerking met Chris Stapleton maakt het nummer alleen maar mooier. 

Ik krijg elke keer tranen in mijn ogen als ik naar dit nummer luister.

In het nummer vraagt P!NK zich af haar partner wel van haar kan houden als ze allerlei dingen zou doen. 

Even if you see my scars, even if I break your heart
If we’re a million miles apart, do you think you’d walk away?
If I get lost in all the noise, even if I lose my voice
Flirt with all the other boys, what would you say?

P!NK – Love me anyway (Feat Chris Stapleton
  • The last song of your life

Dit nummer doet me een beetje denken aan ‘Glitter in the Air’. En dat vind ik een heel erg mooi nummer. Ik krijg bij dit nummer hetzelfde gevoel als wat ik bij dit nummer krijg. En dat is heel erg positief. Ook dit is een heel erg klein, puur en kwetsbaar nummer en dat hoor je ook terug bij P!NK. 

Eigenlijk hoopt P!NK in dit nummer dat ze de echte versie van iemand weer kan zien.

Dit nummer laat je echt even nadenken en dat vind ik heel erg tof. 

It would be so good to see the real you again
It’s been a long time, my friend
If this is the last song of your life
Then I’m inviting you to get it right

P!NK – The last song of your life
  • Circle game

Dit is ,net als de andere twee nummers die ik hierboven heb benoemd, een heel erg kwetsbaar en gevoelig nummer. Ook hier laat P!NK een kwetsbare kant van zichzelf horen en dit vind ik heel erg mooi. Dat hoor je ook heel erg aan het nummer. Het nummer komt bij mij dan ook heel erg binnen.

I had a hard day, and I need to find a hiding place
Can you give me just a second to make it through these growing pains?
And I know that it’s just life and I must go through things alone
But I’m feeling kinda small, I want his hand to hold
I know, I know, I know, I know I’m a big girl now
Yeah, I know, I know, I know, I know we all just work it out

P!NK – Circle Game

Het nieuwe album van P!NK vind ik heel erg tof. Ik ben een heel groot fan van de kwetsbare, kleine en pure nummers van P!NK. En ik vind het fijn dat er op dit album een aantal van dat soort nummer staan.

Maar dat betekent niet dat de andere nummers op het album slecht zijn.

P!NK heeft ons getrakteerd op een mooi album. Een album met veel verschillende stijlen.

Ik ben en blijf fan van P!NK.

Door: Clannad Moerings

Koop/ stream het album ‘Hurts 2B Human’ hier:

Bol.com

Spotify

iTunes 

Bron beginfoto: https://www.bol.com/nl/p/hurts-2b-human/9200000108678966/?suggestionType=suggestedsearch&bltgh=s0RqzUnOhJM5k–zGSdItw.1.2.ProductImage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top