Live

OG3NE – A magical Christmas in Concert 2019

Op 20 december 2019 liep ik ‘s avonds in Scheveningen. Ik liep samen richting het Kurhaus. Het Kurhaus was namelijk helemaal in de Kerstsferen.

Het was namelijk een avond waarop de meiden van OG3NE een kerstshow zouden geven.

Als je nog niet in de kerststemming was dan was je dat wel nadat je de zaal in liep. Er stonden enorm veel kerstbomen en er waren ontelbaar veel lichtjes.

Ik werd er helemaal blij van ☺️. 

Voor het tweede jaar op rij gaven de meiden van OG3NE een reeks kerstconcerten. Ik was samen met mensen die er vorig jaar ook waren geweest. Van hun had ik allerlei verhalen gehoord. Hierdoor had ik nog meer zin in de show.

Vol spanning wachtten we totdat de show zou gaan beginnen. De zaal werd voller en voller. 

De lichten gingen uit en de bandleden kwamen het podium op. De muziek begon te spelen. Iedereen was aan het zoeken naar de meiden.

Waar zouden Lisa, Amy & Shelly nou opkomen? Vanaf welke kant zouden ze de zaal betreden?

We hoorden het mooie gezang van de meiden van OG3NE wel. Maar we zagen ze niet. Opeens zagen we een slee van achter de zaal in komen.

Vanaf het moment dat de meiden begonnen met zingen, was het genieten geblazen. Meteen werd duidelijk dat de meiden van OG3NE een unieke gave hadden. Met z’n drietjes hebben ze misschien wel de mooiste stemmen van heel Nederland.

Lisa, Amy en Shelly zorgden voor iets magisch in de zaal. Er gebeurde echt iets in de zaal. Maar wat het precies was, wisten we niet. Maar we wisten wel dat we getuige waren van iets heel bijzonders.

De hele avond was gevuld met de mooiste kerstnummers. En zelfs de vervelendste nummers werden opeens heel erg mooi. Want alles wat OG3NE zingt is opeens een heel erg mooi nummer.

Zelfs ‘Let it Go’ uit de film ‘Frozen’ werd opens een heel erg mooi nummer.

Dat de drie meiden samen heel mooi konden zingen, wist iedereen allang. Maar toch wilden de drie dames ook even aan de zaal laten horen dat ze afzonderlijk ook heel erg mooi konden zingen. Alle drie zongen ze een powerballad. Iedereen die in de zaal zat, weet nu dat de meiden individueel ook heel erg goed kunnen zingen. Dus als ze ooit nog solo willen dan kan dat makkelijk. 

Hoe goed ze solo ook zijn: samen zijn ze magisch.

Naast dat ze hele goede zangeressen zijn, zijn ze ook hele grote kerstfanaten. En dat was de hele show te merken. Iedere bezoeker neemt een deel van hun kerstliefde mee naar huis.

Je zag aan de meiden dat ze heel erg veel plezier hadden op het podium. Ook onderling hadden ze allemaal heel erg veel lol. Zowel de meiden onder elkaar als de meiden met de bandleden.  

De avond was een goede mix van heerlijke kerstnummers en hele mooie/gevoelige liedjes. 

Het was een hele magische avond. 

Ik zou zeggen: tot volgend jaar.

Tot die tijd ga ik zeker een keer naar een ander concert van OG3NE. 

Door: Clannad Moerings

Er zijn nog wat kaarten beschikbaar voor vanavond. Dus als je vanavond nog niets op de planning hebt staan: hier kan je kaarten krijgen.

Wil je weten hoe het is om bij een kerstconcert van OG3NE te zijn? Luister dan naar het livealbum van vorig jaar!

Wil je OG3NE graag live zien? Ze gaan volgend jaar het theater in met hun ‘Sweet Harmony’ tour! Wil je hier bij zijn? Koop dan hier je kaarten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.