Live

Miss Montreal – Fu Fu Fu F♥︎ck it

Op 22 mei 2019 had ik de eer om Sanne Hans (oftewel Miss Montreal) voor het eerst live te zien. Ze stond met haar theatertour ‘Fu-Fu-Fu-F♥︎ck it’ in de Leidse Schouwburg. 

Op weg naar onze plekken, zag ik het podium van die avond: aan de linkerkant stond een wand met allerlei foto’s. Foto’s van Sanne en haar band. Ik neem aan dat al deze foto’s bijzondere herinneringen zijn voor Sanne en haar band. En voor deze wand stond een bank.  Aan de rechterkant en in het midden stonden wat instrumenten.

Om 20:15 begon de show. Het werd donker en Sanne kwam het podium oplopen. Ze kreeg een luid applaus terwijl ze naar haar microfoonstandaard liep. Een paar seconde later bleek dat haar geluidsman die middag ziek naar huis was gegaan dus ze moesten zelf nog even iets doen aan het geluid.  Maar voordat we het wisten, zat Sanne op de bank die voor de foto muur stond. De show begon met akoestische nummers. 

De sfeer zat er meteen lekker in toen Sanne het publiek vroeg om mee te doen. Deze goede sfeer is de hele avond blijven hangen.

Sanne Hans is een hele goede muzikant. Ze heeft hele mooie liedjes. Er zijn liedjes geweest waarmee Sanne een gevoelige snaar wist te raken. Maar ze heeft ook liedjes die je een hele grote glimlach geven.

Sanne speelde een paar covers, maar de meeste nummers kwamen van eigen hand. Maar wat Sanne ook speelde: alles klonk ontzettend goed. Sanne kan alles zingen en alles spelen.

Ik had niet verwacht dat Sanne zo ontzettend goed was. Ik was heel erg verbaasd.

De band van Sanne mag je ook niet onderschatten. Wat een verschrikkelijk goede en leuke band heeft ze! Alle bandleden zijn stuk voor stuk zo ontzettend goed. 

En weet je wat ik misschien nog wel het allerleukste vond? Je ziet dat Sanne en haar band een hele goede en leuke connectie hebben. De lol spat van het podium af. Je ziet aan iedereen dat ze zo ontzettend veel plezier hebben tijdens de show en dit heeft ook invloed op de sfeer in de zaal.

Sanne en Kobus Groen (de basgitarist en bandleider) daagden elkaar zelfs nog uit voor een challenge tijdens een nummer. 

En weet je wat de show voor mij nog meer helemaal afmaakte? De humor van Sanne. Want die heeft ze. Ze is zo’n ontzettend leuke meid. 

Sanne is een artiest in hart en nieren. Ze heeft zo ontzettend veel passie voor haar vak. En ook dat straalt van het podium af. 

Ik heb een ontzettend leuke en bijzondere avond gehad bij Miss Montreal. 

Ik heb de zaal verlaten met veel inspiratie. 

Als je ooit de kans krijgt om Miss Montreal live te zien, pak dan die kans! Je gaat er geen spijt van krijgen!

Door: Clannad Moerings

Wil je nog naar ‘Fu-Fu-Fu-F*ck it’ van Miss Montreal? Kijk dan snel op haar site om te kijken of ze nog bij jou in de buurt komt! Maar je moet snel zijn, want de kaarten gaan erg hard!

Bron beginfoto: https://zwolsetheaters.nl/programma/miss-montreal-fu-fu-fu-fuck-it

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.