woensdag, mei 22, 2019
Music Albums

Matt Simons – After the landslide

Op 5 april 2019 kwam het derde studioalbum van de Amerikaanse Singer-songwriter Matt Simons uit. In 2012 brak Matt Simons in Nederland doordat één van zijn nummers te horen was tijdens een scene is de soap ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Sinds die tijd heeft Matt Simons al meerdere malen in de hitlijsten gestaan. 

Ik ben persoonlijk een fan van Matt Simons. Ik luister graag naar zijn muziek. Ik keek daarom heel erg uit naar dit album. En Matt Simons heeft mij niet teleurgesteld. 

Het nieuwe album van Matt Simons staat vol met hele mooie nummers. Er staan een paar hele mooie ballads op, maar er staan ook een paar up tempo nummers op. 

Ik vind dit een hele mooie afwisseling. Maar elk nummer wordt gezongen door de hele mooie stem van Matt Simons. Als ik zijn stem hoor, heeft hij me al helemaal ingepakt. Ik val elke keer weer voor de mooie volle stem van Matt Simons.

Mijn favoriete nummers:

  • If I was your man

Ik vind dit typisch zo’n nummer waar je echt lekker voor gaat zitten. De eerste keer dat ik dit nummer hoorde, werd ik zo ontzettend vrolijk. Ik werd zo ontzettend vrolijk van de muziek. Ik vind dit echt een heerlijk relax nummer. 

Don’t mean to make you uncomfortable
Does it happen to you every day?
Maybe you smile at everyone
Just had to tell you I’m feeling this way

Matt Simons – If I was your man
  • Amy’s song

Ik denk dat ik hier niet zo veel meer over hoef te zeggen. Dit nummer zegt al meer dan genoeg. Het is een heel erg mooi en klein liedje. En de boodschap is zo ontzettend mooi. 

Ik zou zeggen: luister maar naar het nummer en je begrijpt wat ik bedoel.

Does your God really give a damn?
Does your God really give a damn?
Does it make me less of a man being who I am?

Matt Simons – Amy’s song
  • After the Landslide

Ik weet niet precies wat het is, maar Matt Simons raakt mij elke wanneer ik dit nummer hoor. Ik hoor zijn emotie door dit nummer heen. En ik vind dat zo bijzonder en zo ontzettend mooi. Ik word echt geraakt door dit nummer.

It’s been keeping me up all night
‘Cause I know what it feels like
To be staring into headlights
Pretendin’ that it’s alright

Matt Simons – After the Landslide
  • It’s you

Dit nummer geeft mij hetzelfde gevoel als ‘if I was your man’: een heerlijk relax nummer.

Als het nummer begint, denk je bij jezelf: wat een heerlijk liefdesnummer! Maar als je even blijft luisteren, kom je er al heel snel achter dat het heel anders is. Het klinkt als een heel vrolijk nummer, maar dit ligt heel anders.

I’d say, “Darling, don’t cry”
You’d say, “Baby, don’t leave”
I should probably lie
Say it’s not you, it’s me

Matt Simons – It’s you

Matt Simons heeft met ‘After the Landslide’ een heerlijk album afgeleverd. Het is een album waar ik nog vaak naar ga luisteren. 

Ik ben blij dat Matt Simons zo’n album heeft uitgebracht. Het is misschien wel iets wat je van Matt Simons kan verwachten, maar als het goed is dan is daar niets mis mee toch?

Door: Clannad Moerings

Koop/stream ‘After the Landslide’ hier:

Bol.com

Spotify

iTunes

Bron beginfoto: https://www.bol.com/nl/p/matt-simons-after-the-landslide/9200000105389189/?suggestionType=featured_product&suggestedFor=matt%20s&originalSearchContext=media_all&originalSection=main

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top