woensdag, mei 22, 2019
Music Albums

James Morrison – You are stronger than you know

Met de nummers ‘You give me something’ en ‘Wonderful World’ is de stem van James Morrison niet meer weg te denken uit de muziekwereld. Maar het is alweer 4 jaar geleden dat James Morrison met een nieuw album kwam. Maar op 7 maart 2019 kwam er dan eindelijk weer nieuwe muziek uit van James Morrison. Eindelijk hoorde we die fijne stem weer van James Morrison.

Zodra ik de stem van James Morrison hoor, word ik blij. Ik vind dat James Morrison zo’n fijn stemgeluid heeft en daarnaast schrijft hij ook nog eens hele mooie teksten. Ik was dan ook heel erg blij dat we na 4 jaar weer nieuwe nummers van hem kregen.

Er staan een paar nummer op het album waar ik tranen van in mijn ogen kreeg. De teksten raakten mij zo enorm diep. Maar er staan ook een paar nummers op waar ik heel erg blij van werd. Kortom: een album waar van alles wat op staat. Maar gelukkig is de oude vertrouwde sound van James Morrison nog steeds hetzelfde.

Mijn favoriete nummers:

  • I still need you

Dit is precies zo’n nummer die ik graag van James Morrison wil horen. Zijn stem, deze muziek, deze tekst: ik hou er zo ontzettend van! Ik zou niet weten wat ik nog meer over dit nummer zou moeten zeggen. Dit is gewoon de reden waarom ik van James Morrison zijn muziek houd.

Well, you’ve stripped me all of my layers and I’m layin’ it back
Oh, why did I struggle so hard just to love you
When you’re too busy to care?

James Morrison – I still need you
  • Don’t wanna lose you now

Ook dit nummer is zo’n perfect voorbeeld van waarom ik een groot fan ben van de muziek van James Morrison. Dit vind ik een heerlijk nummer om lekker op te zetten en lekker te luisteren.

James Morrison beschrijft in dit nummer waarom hij nu niet iemand kan verliezen.  

Sometimes you can’t see what’s there right in front of your eyes
You won’t miss the water ‘til the well runs dry
Never gonna know what we got ‘til it’s gone
How could something so right be so wrong?

James Morrison – Don’t wanna lose you now
  • My love goes on (feat. Joss Stone)

Dit is zo’n nummer waar ik echt heel erg blij van wordt als ik ernaar luister. Ik krijg hier zo ontzettend veel energie van. En eigenlijk is dat ook precies de boodschap van dit nummer 🙈. 

Oh, when your whole world has shattered
I’ll be the only one who matters
My love goes on

James Morrison – My love goes on (feat. Joss Stone)
  • Until the stars go out

Dit nummer heeft mij echt heel erg geraakt. Toen ik dit nummer voor de eerste keer hoorde, kreeg ik echt tranen in mijn ogen. De stem van James Morrison vind ik hier op zijn mooist. Maar je hoort de emotie waarmee hij dit nummer zingt. 

In dit nummer beschrijft James Morrison dat hij er altijd voor iemand zal zijn. 

When you’ve lost your way and you’re all alone
When the dreams you’ve had are all going up in smoke
You need a friend but everybody’s let you down
I will be there for you ‘til the stars go out

James Morrison – Until the stars go out

Ik heb het al eerder gezegd, maar dit album heeft voor mij echt alles wat een goed album moet hebben. Dit album heeft mij eraan herinnerd hoe goed James Morrison eigenlijk is. 

Ik was vooral blij dat ik zijn mooie stemgeluid weer eens kon horen. 

Ik zou zeggen: luister dit album en laat je betoveren door James Morrison.

Door: Clannad Moerings

Koop/ stream het album ‘You are stronger than you know’ hier:

Bol.com

Spotify

iTunes 

Bron beginfoto: https://www.bol.com/nl/p/james-morrison-you-re-stronger-than-you-know/9200000104861663/?suggestionType=suggestedsearch&bltgh=kv4iqwLJNff5JPFO0ldFpw.1.2.ProductImage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top