Blog

Hoofdstuk 79

Hi Guys,

Deze week was heel erg stressvol. Daar kom ik later in deze blog nog uitgebreid op terug. Eerst wil ik even iets anders vermelden. Er gaan een paar dingetjes veranderen. Ik ga stoppen met mijn Youtube kanaal en met het schrijven van recensies. Ik doe dit omdat ik heel erg graag meer aandacht wil besteden aan mijn blogs. Ik wil me meer kunnen focussen op het schrijven van mijn blogs. Ik wil beter worden in het schrijven van blogs en ik wil bekend staan om mijn blogs. Het hebben van een youtube kanaal is best veel werk: een video opnemen en het editen kost best veel tijd. Meer tijd dan ik had verwacht :). Mijn inspiratie voor nieuwe video’s was ook erg ver te zoeken. Ook het schrijven van recensies kost best veel tijd. Eerst moet je naar een heel album luisteren en daarna moet je er heel een recensie over schrijven. Muziek is en blijft een heel erg groot deel van mijn leven. Voortaan ga ik te gekke muziek delen op mijn social media. Het schrijven van blogs vind ik erg leuk en ik wil daar mee verdergaan. Ik wil dat de meeste focus ligt op het schrijven van blogs. Ik hoop dat jullie het begrijpen.

Nu even terug naar de stress van deze week. Het begon allemaal met het feit dat afgelopen vrijdag mijn website eruit lag. Ik kan je vertellen dat ik toen heel erg veel paniek had. Vooral omdat het toch best goed ging met het bezoekersaantal van de site en met de hoeveelheid lieve reacties. Ik wil dat niet verpesten. Zeker niet wanneer ik juist een upgrade wilde.

De reden dat mijn website eruit lag, was dat ik overgestapt was van websitebeheerder. Ik wilde meer uit mijn website halen dus ik had mijn website verhuisd. Op de site stond nog: ‘het gebeurt zonder dat je bezoekers het merken.’ Dat sprak me heel erg aan. Ik wilde namelijk niet dat jullie er iets van zouden merken. Helaas merkten jullie er wel iets van. De site lag er voor een hele dag(!) uit. Ik was erg kwaad. Vooral toen ik ook nog eens merkte dat ik een hele nieuwe site moest bouwen en dus al mijn blogs moest kopiëren.

Uiteindelijk kwam ik er (na een hele middag achter) hoe ik de site moest maken die ik graag bij die websiteaanbieder wilde. Toen kon het inrichten van de site beginnen.Nadat ik eindelijk design had en vorm had gegeven aan mijn nieuwe site, kon het kopiëren van de 77(!) blogs beginnen. Ik kan je vertellen dat er wel iets leukers bestaat, maar dat begrijp je denk ik wel ;).

Na een hele vrijdagavond + een halve zaterdagmiddag waren al mijn blogs (eindelijk) gekopieerd en stonden ze op mijn nieuwe website. Je kan je misschien wel voorstellen dat ik heel erg blij was dat ik klaar was. Toen ik later ging kijken hoe alles eruit zag, kwam ik tot de conclusie dat mijn website was verwijderd. Ik was dus alles kwijt. Al het werk voor niets. Ik was niet bepaald heel erg blij (en dat is nog heel erg zacht uitgedrukt).
Ik was heel erg blij toen ik erachter kwam dat mijn oude website nog wel bestond. Alleen dan wel met een andere domeinnaam. Ik had namelijk mijn huidige domeinnaam (www.clanandmylife.nl) al overgezet naar die andere aanbieder. Ik had dus geen andere keuze dan mijn oude domeinnaam weer te gebruiken. Dus voorlopig is de website te bereiken via (www.clannamylife.jimdo.com). Iets waar ik niet heel erg blij mee ben, maar ik heb geen andere keus. Ik hoop stiekem dat dit echt tijdelijk is, maar ik kan je ook wel vertellen dat ik wel klaar ben met die andere aanbieder.

Dat terwijl het hoogstwaarschijnlijk niet eens de schuld is van die aanbieder. Waarschijnlijk heb ik gewoon iets verkeerds gedaan. Ik weet alleen (nog niet) wat. Ik weet alleen wel dat ik nu niet zomaar op ga geven. Ik ga nog wel even uitzoeken wat ik fout heb gedaan en ik ga nog even wat dingen proberen. Afgelopen zaterdagavond had ik even niks meer gedaan aan mijn site, omdat ik er even helemaal klaar mee was. Dus het wordt vervolgd.

Wanneer je zo’n fout maakt, zit je er wel even doorheen. Je mag even heel erg boos zijn en er even helemaal klaar mee zijn. Het belangrijkste is dat je je later weer herpakt.

Zorg wel dat je wel iets hebt gedaan voordat je weer verder gaat met datgeen wat je wil oplossen. Ga even een hele leuke film kijken ( Mike and Dave Need Wedding Dates bijvoorbeeld 🙂 ) of doe iets anders waardoor je even datgene vergeet waar je helemaal klaar mee bent. Op deze manier krijg je andere inzichten en bekijk je je fout op een andere manier. Misschien snap je dan opeens wat je fout hebt gedaan en kan je het oplossen.

Zie je fout niet als iets ergs. Er werd niet voor niets vroeger tegen je gezegd dat je van je fouten kunt leren. Het lijkt misschien de stomste uitspraak die er is, maar hij klopt zo erg. Er is geen groter leermoment dan wanneer je een fout hebt gemaakt. Het belangrijkste is alleen dat je je fout om kan zetten in een leermoment. Zorg ervoor dat je in staat bent om naar je fout te kijken en het om te zetten in iets positiefs. Op deze manier kan je pas echt leren van je fout. Het belangrijkste is dat je de volgende keer dan niet dezelfde fout maakt. We maken allemaal fouten. We zijn tenslotte allemaal mensen en die maken nou eenmaal fouten. We zijn niet perfect. Wees even heel erg boos, maar laat je niet kennen. Laat je fout niet je ondergang worden. Zet je fout om in iets positiefs.

Muziek van de week:
Ik had dit weekend dus best wel veel frustratie. Wat is er nou lekkerder dan je frustratie uiten doormiddel van muziek? Je hebt genoeg nummers waarbij dat mogelijk is. Het zijn nummers waar je jezelf even helemaal in kan verliezen. Zing zo hard en zo vals mogelijk mee en daarna voel je je een stuk beter. Daarom hou ik zoveel van dit soort nummers. Het enige nadeel is wel dat er wel een gedachtes terugkomen die je liever niet meer wil hebben. Ik heb er wel een paar. ‘Gives You Hell’ van Glee, ‘Ik Leef Niet Meer Voor Jou’ van Marco Borsato en ‘Wat Zou Je Doen’ van Bløf zijn daar een paar voorbeelden zijn. Ik heb er nog wel een paar, maar die komen misschien een andere keer aan bod. Ik ben verder een heel vrolijk meisje hoor, maar soms heb je zulke nummers gewoon even nodig 🙂 Het volgende nummer hoort daar ook wel bij. Het is een nummer waar je jezelf echt even in kan verliezen. De kwaliteit van het filmpje is niet al te best, maar ik ben zo fan van deze uitvoering. Ik kon niet anders dan voor deze versie kiezen. Let ook even op de inleving van Brian. Wow. Deze man is geweldig.

Muziek van de week:
Brian Justin Crum – You Oughta Know

Hebben jullie ook van zulke nummers? Nummers waar jij je woede in kwijt kunt? Deel ze met me. Misschien heb ik er ook wat aan 🙂 .
Ik wil jullie heel erg bedanken voor het lezen van deze blog. Ik ga mijn best doen om in mijn volgende blog iets minder te klagen. Ik moet wel even vermelden dat het lang geleden is dat ik zo snel een hoofdstuk heb geschreven 🙂 . Ik hou jullie op de hoogte van de ontwikkelingen van de site. Ik hoop wel dat ik zo snel mogelijk een andere site heb.
Ik hoop wel dat jullie volgende week weer een nieuw hoofdstuk willen en komen lezen. Op deze site of op een andere site :).


Clannad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.