Blog

Hoofdstuk 7

Hi Guys,

In deze blog wil ik even zeggen hoe blij ik ben met al jullie reacties. Met al jullie steun. Met de likes of facebook,instagram en de volgers op twitter.
Ik maak deze blog voor jullie. Ik zit elke week achter mijn computer om voor jullie iets moois te schrijven en als je dan zulke reacties krijgt, voel je je zo gezegend. Ik ben zo dankbaar dat ik dit mag doen.
En misschien ben je nu wel naar mijn social media gegaan heb je gezien dat er niet altijd heel veel mensen reageren, maar ik vind het al tof als er ooit iemand 1x reageert. Soms is het zelfs persoonlijk.

De laatste tijd hoor je en merk je dat het alweer over de zwarte pieten discussie gaat. De afgelopen 2 jaar is dat opeens heel erg groot.
Ik laat niet duidelijk meer merken wat mijn mening is. Dat doe ik omdat er altijd mensen zijn die je uitschelden. Of je nou voor of tegen bent. Volgens sommige mensen doe je het nooit goed.
Als je voor bent, krijg je alle tegenstanders op je af en als je tegen bent, krijg je alle voorstanders op je af.
Ik zie zelf zwarte piet niet als discriminatie. Ik begrijp de tegenstanders wel. Niet altijd, maar ik luister wel naar ze.
Iedereen mag toch zijn mening hebben? Zolang diegene goede argumenten heeft.
Dat geldt niet alleen voor de zwarte pieten discussie. Dat geldt voor alle discussies.
Vroeger vond ik het heerlijk om met iemand een discussie te voeren, maar nu ga ik het heel erg graag uit de weg. Dat heeft 1 reden: wat je ook zegt, je wordt helemaal afgekraakt.
Het lijkt wel of je geen mening meer mag hebben. Wat je ook zegt je doet het toch fout, want je hebt een andere mening dan iemand anders.

Ik wil heel graag een discussie met je voeren hoor, maar alleen als je naar elkaar luistert. Dat je elkaars mening respecteert en niet iemand afkraakt omdat hij een andere mening heeft.
Ik kan hier echt heel erg boos om worden.
Luister alsjeblieft naar elkaar. Probeer elkaar te begrijpen. Pas dan kan je in mijn ogen een goede en interessante discussie voeren.

Heel erg bedankt voor het lezen van deze blog!
Ik hoop je bij de volgende blog weer te zien!

Liefs,
Clannad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.