Blog

Hoofdstuk 53

Hi Guys,

Vakantie 2016 zit erop. Ik ben 3 weken (iets minder) op vakantie geweest. Ik heb een hele leuke vakantie gehad. Ik heb 3 weken op een camping gezeten met hele lieve mensen. We hadden een hele leuke groep mensen waar we heel veel lol mee hebben gehad. We hebben heerlijk gewinkeld. Venlo was zeker een hoogtepunt. We zijn 2 keer naar Venlo geweest en we zijn daar elke keer geslaagd. Als je in de buurt bent van Venlo en je wilt lekker winkelen, ga dan zeker naar Venlo. Het is echt een geweldige stad.

Ik heb afgelopen vrijdag de vakantie met mijn ouders afgesloten. We hebben heerlijk gegeten bij ‘La Cubunita’ in Noordwijk (echt een aanrader). Daarna hebben we nog even op het strand gelopen en hebben we een ijsje gegeten. Super gezellig dus 🙂

De camping (De Schatberg) zelf vond ik heel erg tegenvallen. De camping komt niet in mijn favoriete campings. Ik ben ook blij dat wij volgend jaar niet meer teruggaan naar De Schatberg. Wij gaan volgend jaar even iets anders doen dan kamperen. Ik weet niet beter dan dat wij altijd gingen kamperen. Maar eigenlijk willen we alle 3 (mijn ouders en ik) een keer iets anders. We gaan volgend jaar op vakantie naar het buitenland. We gaan hoogstwaarschijnlijk in een huisje ergens in Europa. We gaan wel met de auto, want anders kan Duco niet mee.

                     Mijn lieve vriendinnetjes

De Olympische Spelen zijn in volle gang en ik moet toegeven dat ik een groot fan ben van de Olympische Spelen. Voordat de Olympische Spelen begonnen zei ik tegen mijn ouders dat ik van plan was om alles te volgen. Tot ik wist dat het grootste deel van de wedstrijden ’s nachts werden gespeeld…. Heb ik weer… Ik probeer zoveel mogelijk te volgen. Elke medaille is geweldig. Ik vond het zo mooi toen Anicka van Emden een bronzen medaille binnenhaalden. Dat was echt een heel erg mooi moment.

Toch hebben we niet heel veel geluk deze spelen. Yuri van Gelder die naar huis gestuurd werd, Annemiek van Vleuten die ernstig ten val kwam en Adelinde Cornelissen die noodgedwongen moest stoppen tijdens de Spelen door een insectenbeet bij haar paar (Parzival). En dan heb je nog de mensen die elke keer net niet op het podium terecht komen. Dat is vooral zuur voor de sporters. Toch staan we er niet slecht voor. We hebben 3x goud, 2x zilver en 3x brons gehaald. We staan daarmee op plek 12 op de medaillespiegel. Ik denk dat we niet mogen klagen en de Spelen zijn nog niet afgelopen he 🙂
Een paar weken geleden kwam Lea Michele met een nieuwe cover. Ze staat op de cover van ‘Women’s Health UK’. Ze staat alleen naakt op de cover. Veel mensen schrokken ervan. Waarom zou je naakt op een cover van een magazine gaan staan?

Ten eerste: het is niet naakt naakt. Ze bedekt haar intieme gedeeltes met haar handen.
Ten tweede: er zit een verhaal achter. Ze doet mee aan een reeks van ‘Women’s Health UK’ genaamd: ‘The Naked Issue’. Het blad wil bekende mensen op deze manier laten zien. Ze laten zien dat ze tevreden zijn met hun lichaam.

Ik zie geen sexy dame. Ze is heel erg mooi, maar toch zie ik het anders. Ik zie een foto van een vrouw die tevreden is over haar lichaam en dat mag iedereen weten. In het interview zegt ze dat ze op dit moment (zowel psychisch als fysiek) zich het best voelt. Ze is blij met haar mooie dingen maar ook met haar imperfecties. Ik vind het alleen maar mooi dat ze zoiets deelt. Dit is een shoot met een verhaal. Het gaat niet alleen om de naaktfoto’s , maar het gaat ook om het verhaal erachter.

Op de camping heb ik een paar films gekeken en ik wil er 2 met jullie delen:

Ik zag deze DVD in de winkel staan en ik vond het er wel leuk uitzien. Ik had nog nooit van deze film gehoord, maar ik wilde hem wel zien (en hij was nog in de aanbieding ook 🙂 ). Ohja en ik zag een bekende op de achterkant: Ryan Guzman. Ik heb een tijdje geleden een andere film van hem gezien (The Boy Next Door) en die was echt te gek. Ik heb die film dus gekeken op de camping en ik vond het een geweldige film. Het gaat over Jerrica en haar zussen. Ze houden ervan om muziek te maken. Kimber (Jerrica’s zusje) zet een keer een filmpje van Jerrica op youtube en dan wordt ze ontdekt. Jerrica heeft een artiestennaam: Jem. Ze gaat samen met haar zussen het avontuur aan. De vader van Jerrica (die overleden is) heeft een keer een robot gemaakt ‘Synergy’. Alleen heeft hij de robot nooit af kunnen maken. Die robot gaat werken zodra ze in LA zijn. Vanaf dat moment geeft Synergy ze allerlei opdrachten. Jerrica en haar zussen ontmoeten ook Rio (Ryan Guzman) de zoon van de grote platenbaas.

Met mijn uitleg kom je niet zo heel erg ver. Ik zou de trailer pas kijken, want dan krijg je een veel beter beeld van de film :).

Ik vind het echt een hele leuke film. Er zit veel (goede) muziek in. Vroeger was er een televisieprogramma van genaamd: ‘Jem and the Holograms’ (wat toevallig). Ik heb de serie nooit gezien, want dat was voor mijn tijd. Er wordt gezegd dat het idee van de film hetzelfde is als de film.

Mijn favoriete nummer uit de film is ‘Young Blood’
De kwaliteit van het filmpje is niet heel erg goed. Sorry daarvoor.

Ik heb ook de film ‘Daglicht’ gekeken tijdens de vakantie. Ik had de film al een keer eerder gezien en toen maakte de film al veel indruk op me. Deze keer ging ik de film kijken met een vriendin. En ook deze keer maakte de film weer indruk op me. De film is een heerlijke Nederlandse thriller. Het is een boekverfilming. Het boek ‘Daglicht’ is geschreven door Marion Pauw. Het verhaal gaat over Iris Boelens (Angela Schijf). Iris is een advocate en ze heeft een zoontje: Aron. Er is alleen iets mis met Aron. Iris komt er uiteindelijk achter dat ze een broer heeft: Ray Boelens (Fedja van Huet . Alleen zit Ray achter de tralies omdat hij een baby en de moeder heeft vermoord. Iris wordt Ray’s advocate en vanaf dat moment komt ze steeds meer over haar verleden te weten.

Het is een geweldige film met heel veel onverwachte wendingen. En met geweldige acteurs: Angela Schijf, Fedja van Huet, Matteo van der Grijn, Thijs Romer, Monique van der Ven en meer.

Gister heb ik dan eindelijk ‘Looking: The Movie’ gezien! Ik heb er zo lang op moeten wachten. Het was een leuke film, maar ik had er wel meer van verwacht. Ik blijf het jammer vinden dat ‘Looking’ is gestopt. Het was echt een goede serie. Alleen had ik wel een ander einde gewild 🙂 (Team Kevin).

Een tijdje geleden zag ik een trailer van een nieuwe serie: ‘This Is Us’. De serie moet in september worden uitgezonden op NBC (Amerika). Ik zag de trailer en ik kreeg tranen in mijn ogen. Ik dacht eerst dat het een film was, maar toen ik zag dat het een serie was werd ik zo blij. Ik heb nog nooit zo’n soort serie gekeken. Ik kan ook niet wachten om de serie te gaan kijken.

Ik kan het eigenlijk niet zo heel erg goed uitleggen, maar ik zou zeggen: kijk de trailer en misschien snap je dan wat ik bedoel.

Christina Grimmie werd 2 maanden geleden op gruwelijke wijze vermoord. Nu hebben nabestaanden besloten om de video’s waar ze aan heeft gewerkt en af zijn online te zetten. Het eerste filmpje werd deze week online gezet. Ik vond het toch een beetje raar om naar te kijken. Je ziet een meisje met veel passie voor de muziek. Een meisje met een hele goede stem. Je bent heel even vergeten dat ze er niet meer is. Het is een heerlijk nummer en de clip is een korte film.

Kurt Hugo Schneider heeft een cover gemaakt van het ‘Coca cola’ nummer: ‘Taste The Feeling’. Het is dat nummer van de reclame die in je hoofd blijft zitten. Kurt heeft samen met Sam Tsui, Alex G , Alyson Stoner, Josh Levi en Diamond er een te gekke a capella versie van gemaakt. En ja dit nummer blijft ook in je hoofd zitten :).

Aanstaande dinsdag (16 augustus 2016) is het dan eindelijk tijd voor de facebook livestream! Ik heb er super veel zin in. Tijdens de livestream ga ik al jullie vragen beantwoorden. Je kan je vragen tijdens de livestream stellen, maar je kan je vragen ook al eerder stellen. Je kan je vragen via twitter, instagram, snapchat (clannad_mylife) of facebook, youtube of onder deze blog alvast stellen. Ik kan niet wachten om al jullie vragen te zien en te beantwoorden!
Ohja en vergeet niet mijn facebookpagina te liken. Alleen dan kan je de livestream zien 🙂

Facebook Livestream: dinsdag 16 augustus 2016 vanaf 14:00 uur.

Nog 3 weken en dan gaat het beginnen: opleiding journalistiek. Ik ben best wel gespannen. Ik ben benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren. Maar ik heb er vooral heel erg veel zin in. Het is toch een nieuw hoofdstuk. Het is helemaal echt omdat mijn boeken binnen zijn gekomen. Nu is het echt officieel. Ik kan niet wachten om te beginnen.

Muziek van de week.
Voor de muziek van deze week heb ik gekozen voor een heerlijke mashup. Het zijn mijn 2 favoriete zomernummers in 1 nummer. En dan wordt de mashup ook nog gezongen door 2 van mijn favoriete youtubers: Casey Breves en Sam Tsui.
Ohja en een leuk weetje: Sam en Casey hebben deze video tijdens hun honeymoon opgenomen 🙂 .
Ik weet zeker dat je heel erg vrolijk wordt van deze mashup.

Muziek van de week:
Sam Tsui & Casey Breves – Can’t Stop… What You Came For

Ik wil jullie heel erg bedanken voor het lezen van deze blog. Ik hoop dat jullie dinsdag samen met mij het 1 jarige jubileum van mijn site willen vieren.


Clannad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.