Blog

Hoofdstuk 47

Hi Guys,

Ik wil deze blog beginnen met het bedanken van iedereen die deze website bezoekt. Ik heb namelijk gezien dat er 204 mensen in juni deze website hebben bezocht. In 1 maand tijd zijn er meer dan 200 mensen geweest die deze website hebben bezocht. Ik ben zo dankbaar. Dank jullie wel!!
Deze week is er best veel online gekomen. Er zijn 5 nieuwe recensies online gekomen en de 2de aflevering van ‘My Journey’ is online gekomen. In aflevering 2 van ‘My Journey’ krijg je een exclusief kijkje achter de schermen bij clannadmylife.nl. Je ziet wat er komt kijken bij het schrijven van een blog en bij het schrijven van de recensies. Dus vind je het leuk om te zien hoe dat eraan toe gaat? Dan moet je zeker aflevering 2 van ‘My Journey’ kijken!

Gisteren (zaterdag) was een super leuke dag. Naima kwam namelijk langs! Yay! Naima is 1 van mijn beste vriendinnen ever. Ze kwam langs om een nieuwe ODM video op te nemen. Maar ze had ook cadeautjes voor deze meid 🙂  Ze kwam aan met een taart en een luchtje. Er zit nog een verhaaltje achter de taart: toen Naima vorig jaar geslaagd was, heeft mijn moeder een taart voor Naima gebakken. Toen zei ik tegen Naima: ‘als ik volgend jaar slaag, verwacht ik ook een taart!’. Toen ik dus hoorde dat ik geslaagd was, stuurde ik Naima het volgende bericht: ‘Ik verwacht binnenkort een taart van je!’. Gisteren kreeg ik dus mijn taart :).

 

We hebben onze allereerste Q&A voor ODM opgenomen. Het is echt een leuke video geworden. We hadden echt heel erg veel lol. Deze week komt de video online dus stay tuned. Abonneer je alvast op het youtube kanaal van ODM om de Q&A video niet te missen.
Deze week was er een aanslag op een vliegveld in Istanbul (Turkije). Een land wat al overhoop ligt door de verschillende groepen en dan moet er ook nog eens zoiets vreselijks gebeuren. Het was ook nog eens op het meest beveiligde vliegveld van de wereld. Dat maakten mensen bang, omdat hieruit blijkt dat je zelfs op een beveiligd vliegveld niet veilig bent. Als terroristen iets willen, dan lukt het helaas. Een terrorist heeft er eerst voor gezorgd dat de beveiligers afgeleid werden door buiten het vliegveld iets te doen waardoor de beveiligers allemaal naar buiten gingen. Op dat moment zijn de terroristen naar binnen gegaan om daar iets vreselijks te doen.

Ik kan me niet voorstellen dat iemand zoiets doet. Terroristen zijn niet verbonden aan een geloof. Terroristen zijn vreselijke mensen die het ‘normaal’ vinden om veel onschuldige mensen te vermoorden. Er is geen 1 geloof die zegt dat je zoveel mensen moe vermoorden. In elk geloof die ik ken, wordt moord gezien als misdaad. Dus als je nog een keer denkt dat dit bij een geloof hoort, denk dan nog even 100000x na.

Afgelopen maandag kwam de nieuwe L’HOMO uit. L’HOMO is een blad van de Linda de Mol. Het is een blad waar homoseksualiteit in de hoofdrol staat. Op deze L’HOMO staan Jan Versteegh en Tim Hofman op de cover. De 2 heteromannen hebben een hele mooie shoot gehad voor dit blad. Er zitten echt een paar hele mooie foto’s bij. Jan en Tim willen met deze shoot homoseksualiteit meer bespreekbaar maken (dat is eigenlijk de bedoeling van het blad). Jan en Tim vinden dat homoseksualiteit moet worden gezien als ‘normaal’. Jan zegt het volgende erover: ‘In Nederland zijn we zogenaamd heel erg tolerant op het gebied van homoseksualiteit. Tot dat mensen 2 mannen/vrouwen in het openbaar hand in hand zien lopen of zien zoen. Dan accepteren we het opeens niet meer. Dat is niet alleen in Nederland, maar dat lijkt overal zo te zijn.’ Daar heeft hij meer dan een punt. Tim zegt: als er 2 mannen/vrouwen hand in hand lopen kunnen er 2 dingen gebeuren: mensen kunnen zeggen: ‘oh wat goed dat jullie dit doen of je kan worden bespuugd.’ Helaas is dit waar. In een interview die ze gaven bij RTL Late Night zeggen ze hoe ze over dit onderwerp denken. En ik zeg: Jan en Tim for president.

Zaterdag 23 juli aanstaande komt de langverwachte film van ‘Looking’ uit. ‘Looking’ is een serie van HBO en hij werd na 2 seizoenen gecanceld. Maar de serie had zo’n open einde dat er werd besloten om een film te maken. Die film komt dus zaterdag 23 juli uit! Hij word op 23 juli eindelijk uitgezonden op HBO. Hij wordt uitgezonden in Amerika. Of die in Nederland wordt uitgezonden, weet ik niet. Maar ik kan niet wachten om de film te zien. Ik was echt fan van de serie en ik vond het dus verschrikkelijk toen het stopte.
‘Looking’ gaat over 3 homo’s in San Francisco. Je ziet hun liefdesleven. Het zijn 3 totaal verschillende jongens en het zijn 3 vrienden. Je krijgt een kijkje in hun leven. Jonathan Groff speelt de rol van Patrick en eigenlijk is hij de hoofdpersoon. Het gaat grotendeels over Patrick. Ik vind het niet erg, want ik ben groot fan van Jonathan. Als je de serie wilt kijken, moet ik je wel even waarschuwen. In de eerste 2 afleveringen komt er best veel seks in voor. Het is zelfs zo erg dat ik na aflevering 2 dacht: als aflevering 3 ook zo erg is, stop ik met kijken. Maar vanaf aflevering 3 is het afgelopen met de hoeveelheid seksscènes. Ik vind dat je dat moet weten voordat je de serie gaat kijken. Het houdt dus op. Het betekent niet dat er geen 1 seksscène meer in voorkomt, maar het wordt nooit meer zo erg als de eerste 2 afleveringen. Ohja en seizoen 2 is wel iets beter dan seizoen 1. En ik denk dat je de film pas kan kijken als je de serie ook hebt gevolgd.

Deze week zag ik een filmpje op facebook waar ik best wel van schrok. Het is een sociaal experiment in Engeland. 3 jongens gaan de straat op en kijken hoe mensen reageren. 2 van de 3 jongens doen alsof ze een verliefd op elkaar zijn en de 3de jongen doet alsof hij een homofoob (homohater) is. Ze willen dus kijken hoe mensen reageren om de homofoob. En de reacties zijn zo mooi (op 1 na dan). Kijk zelf maar.
Deze week was het cliffweek bij ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Cliffweek betekent: de week voor de grote cliffhanger. En de acteurs zeiden dat deze cliffhanger de spectaculairste cliffhanger ooit zou worden. Dus ik verwacht best veel. En eerlijk is eerlijk: in de cliffweek gebeurde best veel spannende dingen. Toen was het vrijdag: de clifhanger van seizoen 26. De spectaculairste cliffhanger ooit? Nee dat kan ik niet zeggen. Ik vond het sowieso niet de beste cliffhanger ooit. Ik heb veel betere cliffhangers gezien. Dus ik ben een beetje teleurgesteld. Het enige echt leuke vond ik dat Lucas terug kwam. MAAR TOEN ZOENDE HIJ EEN MEISJE!!! Dat kan gewoon niet.
Vanaf maandag kan je elke werkdag om 20:00 ‘Nieuwe Tijden’ kijken. Misschien is het wel heel leuk. Ferry Doedens en Tim Douwsma spelen erin dus ik ga wel even kijken 🙂

Zaterdag heb ik dan eindelijk (samen met Naima) ‘This Is Us’ van One Direction gezien. ‘This Is Us’ is een documentaire over One Direction. Je zie backstage beelden van hun ‘Up All Night’ tour die ze in 2011/2012 deden. Ook zag je optredens. Het was een geweldige docu. Die jongens zijn gek. Leuk gek. We hebben denk nog nooit zoveel gelachen bij een film en ja we zongen ook heel erg hard mee, want je zag ook een paar optredens die ze tijdens de tour deden :). Als je een fan bent van One Direction moet je zeker ‘This Is us’ kijken. Ik beloof je dat je in een deuk ligt. In de docu zie je ook andere kant van de jongens. Je ziet ook hoe de jongens echt zijn.
Muziek van de week:
Deze week heb ik gekozen voor een nummer van een band. Ik hoorde dit nummer een paar weken voor het eerst tijdens een optreden van ze en het klonk zo goed. Het nummer is niet heel erg bekend en dat vind ik eigenlijk heel raar, want het is een heerlijk nummer. Het is een nummer die zeker meer aandacht verdiend. En live kunnen ze het ook zo goed zingen. Toen ik dit optreden zag, dacht ik: hier ze kunnen het wel.

Muziek van de week:
One Direction – Clouds

Ik wil jullie heel erg bedanken voor het lezen van deze blog. Deel deze blog met je vrienden. Vergeet je ook niet te abonneren op mijn youtube kanaal zodat je helemaal niets hoeft te missen van ‘My Journey’.


Clannad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.