De achtergrond is lichtroze (pasteltint). In het midden is een witte tv op poten afgebeeld. Aan de bovenkant van de tv zijn twee antennes zichtbaar. Aan de rechterkant staan twee rondjes, drie horizontale strepen en twee vierkanten onder elkaar. Linksboven zijn drie schuine strepen te zien. In het midden staat in het zwart: Should we just search romantic comedies on Netflix and see what we find? Harry Styles De punten van ‘i’ zijn zwarte hartjes.
Blog

Hoofdstuk 414

Hi,

Afgelopen week ben ik veel op pad geweest. Ik ben naar verschillende plekken geweest om te shoppen en om op terrasjes te zitten.

Er zat zelfs een dagje België bij. Op de meest regenachtige dag van de week liep ik, samen met mijn ouders en mijn oom, tante en neefje, in Antwerpen. Ondanks het slechte weer hebben we het echt heel erg leuk gehad.

Ik heb echt een hele leuke en gezellige week gehad!

Dit zijn voor mij dingen die je in een vakantie doet: lekker op pad en de stad verkennen. Het liefst met de mensen van wie je houdt. Op deze manier worden de mooiste herinneringen gemaakt.

Dat is alles wat je nodig hebt voor een heerlijke zomervakantie.

De komende tijd breekt er een hele andere tijd aan.

De vakantie voor mijn ouders zit er vanaf morgen alweer op. Ik heb nog bijna drie weken vakantie.

Misschien vraag je je dan af:

Wat ga je die drie weken dan doen?

De komende drie weken heb ik nog wat lunchafspraken met vriendinnen staan. Daar kijk ik zeker naar uit. Toch gaan de komende drie weken er heel anders uitzien.

Ik ga de komende drie weken gebruiken om series te bingen.

Een selfie van Clannad. Clannad is een witte gehandicapte vrouw van 24 jaar. Clannad lacht in de camera. Clannad heeft rood/oranje haar en draagt haar haren naar achteren. Clannad draagt een bril. Clannad heeft een wit/zwart gestreepte blouse aan. Ik heb nu drie weken de tijd om al mijn kijklijsten bij te werken!

Ook daar kan je me heel erg blij mee maken.

Ik kan heel erg blij worden van dagen waarop ik op de bank kan zitten en de hele dag een serie of films kan kijken. Veel meer heb ik niet nodig.

Okay, ik zorg ervoor dat ik voldoende drinken heb. Tussen de afleveringen/films door pak ik wat te drinken. Soms pak ik ook iets te eten. Meer heb ik echt niet nodig.

Mijn kijklijsten staan (nog steeds) bomvol met series en films die ik heel erg graag wil zien. Ik heb er de laatste maanden echt bijna geen tijd voor gehad.

Mijn kijklijsten bleven maar groeien. Dus ik heb het de komende drie weken dus nog heel erg druk ☺️.

Ik heb voor mezelf wel een bepaald doel gesteld. Er zijn gewoon een paar dingen die ik de komende drie weken echt wil kijken:

❖ Mocro Maffia (Videoland)

Hier heb ik al twee afleveringen van gezien van het nieuwe seizoen dus ik was al begonnen. Nu kan ik het hele seizoen in éeqn keer gaan kijken.

❖ Derigers (NPO Start)

Deze serie is nu nog bezig op NPO3. Ik heb volgens mij al 10 afleveringen gezien.

Ik loop wel nog heel erg achter. Ik ga er alles aan doen om gewoon weer bij te zijn. Maar de kans is groot dat deze serie na mijn vakantie nog op televisie is. Dus ik weet niet of ik het hele seizoen in mijn vakantie af kan kijken 😊. Hoe meer ‘Dertigers’, hoe beter!

❖ De droom van de jeugd (NPO Start)

Ik heb 1 aflevering van deze serie gezien en het sprak me zo aan dat ik heel benieuwd ben naar de hele serie. Nu kan ik de serie bingewatchen, want het hele seizoen is al op televisie geweest.

❖ Anoniem (NPO Start)

Hier heb ik alleen nog maar promo’s van gezien op televisie. Ik ben een heel groot fan van Jeroen Spitzenberger dus ik wil deze serie zien. Volgens mij is de hele serie nu op televisie geweest dus ik kan ook lekker bingen.

 

Andere series die ik nog heel graag wil zien/waar ik achterloop:

❖ Goede Tijden, Slechte Tijden (Videoland)

Ik loop een half jaar achter met deze serie. In de serie is 2023 net begonnen….

Deze serie is en blijft mijn guilty pleasure. Gelukkig duurt een aflevering maar 25 minuten dus ik kan heel snel een inhaalslag maken. Laten we daar maar eens mee beginnen.

❖ The Crown (Netflix)

Deze serie vraagt heel veel tijd van je. Een aflevering duurt bijna een uur. Het zijn eigenlijk korte films. Ik wil de serie heel graag afkijken. Ik ben nu aan het einde van seizoen 3 dus ik heb echt nog wel eventjes te gaan.

Ik heb nu echt maar een paar highlights van mijn kijklijsten gedeeld. Mijn kijklijsten staan echt veel te vol. Er is dus een kans dat ik heel wat anders ga kijken de komende drie weken. Ik ga het zien. Het is maar net waar ik zin in heb.

Als er iets zeker is dan is het wel dat ik de komende drie weken lekker aan het bingen ben.

Ook dat is een onderdeel van mijn favoriete vakantie.

Muziek van de Week.

De achtergrond bestaat uit horizontale donkerbruine houten planken. In het midden is een heel lichtgrijs hart getekend. In het midden staat in het wit: From the air I breathe to the love I need Only thing I know is you're the origin of love From the god above to the one I love Only thing that's true the origin is you Onder deze tekst staat in het wit: MIKA - Origin of LoveDeze week heb ik gekozen voor een liedje die helemaal niet past bij het hoofdstuk. Ik wilde dit liedje gewoon heel erg graag met jullie delen.

Ik luister al een tijdje naar dit nummer, maar ik blijf heel erg onder de indruk van deze versie.

De tekst van dit nummer is zo ontzettend mooi en de stem van de zanger is prachtig.

De hele uitvoering van het nummer weet me altijd te raken. De boodschap komt zo erg binnen door deze uitvoering. Het is echt een prachtig liefdesliedje.

Tijdens het hele nummer wordt er toegewerkt naar een hoogtepunt. Er wordt gewerkt naar een moment waarbij je denkt: WAUW!

Het maakt niet uit hoe vaak je het nummer hoort, elke keer word je omvergeblazen door dat specifieke moment.

Het koor, het orkest en het akoestische karakter maakt dit nummer echt adembenemend mooi.

Bekijk/beluister het fragment zelf en laat je betoveren.

MVDW:
MIKA – Origin of Love

Ik ben een groot fan van bingewatchen. Mij kan je echt heel erg gelukkig maken met een dag vol met series en/of films. Ik word daar echt heel erg gelukkig van.

Ik vind het helemaal niet erg dat mijn kijklijsten zo ontzettend vol staan. Dan heb ik weer een excuus om lekker veel te bingen.

Het is alleen zo jammer dat ik heel weinig tijd om alles te kijken. Dus ja, ik heb ook gewoon geduld nodig. Het is bijna een sport geworden om alle spoilers te vermijden.

Een filmavond met vriendinnen, zelf een film kijken of een dag waarop je een serie (of meerdere series) achter elkaar kijkt.

Ik hou er echt heel erg van.

Mij kan je daar echt heel erg gelukkig mee maken.

Nu heb ik ook nog eens het geluk dat het de komende week best wel slecht weer wordt. Ik heb nu ook echt een excuus om een hele dag series te bingen.

Ik ben namelijk niet iemand die echt thuisblijft om te kunnen bingen.

Nee, ik ga alleen bingen als ik er echt tijd voor heb of als het echt slecht weer is.

Laat ik de komende week nou tijd hebben en laat het nou ook nog eens slecht weer worden.

Het is dus een win-win situatie. Het zijn dus de perfecte omstandigheden om echt te gaan bingen. Ik heb heel veel geluk.

Op mijn instagram hou ik jullie wel op de hoogte van wat ik allemaal heb gekeken en wat ik ervan vond. Dus als je benieuwd bent, volg me dan op instagram.

Ja, die openingsquote. Dat is nou een uitspraak waar ik heel erg blij van wordt. Ik vond deze uitspraak wel toepasselijk voor dit hoofdstuk.

Ik ga me klaarmaken voor heerlijke dagen op de bank, met een kop thee of ijskoffie en heerlijke series (of een film).

❤️

Clannad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.