Op de achtergrond is een zonsondergang bij zee te zien. Op de voorgrond is ingezoomd op golvend water. Het water is donker. Op de achtergrond is een oranje/gele lucht te zien. Aan de linkerkant is de zon te zien. In het midden staat in het wit: Sunshine stat of mind
Blog

Hoofdstuk 407

Hi,

Wat een weertje!

De zon schijnt al een paar dagen volop. De temperaturen lijken steeds verder te stijgen.

De eerste zomerse dagen van het jaar zijn een feit!

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar mijn humeur wordt veel beter als de zon schijnt. Alles lijkt veel mooier en beter als de zon schijnt.

In Hoofdstuk 404 schreef ik er ook al iets over.

De zon maakt overuren in Nederland. Het is echt zomers weer.

Iedereen moet er even aan wennen, maar ik hoor weinig mensen klagen.

 

Als ik heel eerlijk ben dan heb ik een haat-liefdesverhouding met dit warme weer.

Ik word heel erg blij van dit weer, want ik hou echt van de zomer.

Zoals ik al eerder zei: als de zon schijnt dan merk ik dat mijn humeur beter is. Het lijkt wel of dat bij iedereen zo is.

Toch vind ik dit warme weer ook best lastig. Ik vind dit warme weer vooral lastig als het een doordeweekse dag is en/of als ik dingen moet doen.

Met dit warme weer heb ik het liefst de hele dag mijn beenprotheses uit. Dus als het warme weer in het weekend/vakantie valt dan vind ik het niet erg. Dan kan ik namelijk makkelijk een hele dag mijn beenprotheses uithouden. Als ik moet werken dan is het moeilijker.

Als ik vrij ben en als het heel erg warm weer is dan zorg ik ervoor dat ik niks te doen heb of dat ik mijn beenprotheses zo kort mogelijk aan heb.

Het is altijd iets waar ik echt rekening mee houd.

Als ik moet werken, ja dan is het niet anders.

Het is niet zo dat ik pijn heb of dat het slecht is om mijn beenprotheses te dragen tijdens het warme weer. Het wordt alleen heel erg warm bij mijn benen (en daar hoort veel zweet bij) en het dragen van mijn beenprotheses kost me gewoon meer moeite.

Als ik de keuze heb dan draag ik mijn beenprotheses zo min mogelijk tijdens het warme weer. Het liefst draag ik ze dus helemaal niet.

Het is gewoon een kwestie van rekening houden met je dagindeling. Dat is voor mij niks nieuws aan.

 

Nog een reden waarom ik geen grote fan ben van het warme weer: ik verbrand heel erg snel. Dat komt omdat ik rood haar heb. Nu kan ik me natuurlijk heel goed insmeren, maar zelfs dan verbrand ik nog. Ik zorg er dus voor dat ik zo veel mogelijk in de schaduw ga zitten.

Voor al mijn minpunten van het warme weer is wel iets te bedenken.

Op dit moment ben ik mijn blog aan het schrijven. Ik zit in mijn kamer met de zonneschermen dicht, ramen open en deuren open. Op die manier kan het lekker doorluchten. Ik moet toegeven: het is best te doen met de hitte. Het is prima uit te houden op deze manier.

Mij hoor je dus niet klagen.

Een selfie van Clannad. Clannad is een witte gehandicapte vrouw van 24 jaar. Clannad lacht in de camera. Ze draagt een bril. Ze heeft mascara op. Clannad heeft rood/oranje haar en ze heeft haar haren in een vlecht over haar rechter schouder. Clannad draagt een zwart t-shirt. Op de achtergrond is aan de rechterkant een bakstenen muur zichtbaar. Ik denk dat ik niet de enige ben als ik zeg dat ik dit weekend zo min mogelijk doe. Het enige wat ik echt doe dit weekend is genieten van het mooie weer.

Zodra ik zie dat er voor mijn deur schaduw is, ga ik buiten zitten. Ik ben daar niet de enige in, want je merkt dat meerdere buren hetzelfde doen.

We wachten allemaal tot er schaduw is, want dan is het heerlijk om buiten te zitten.

Verder pak ik er een puzzelboekje bij en maak ik wat berichten voor op sociale media.

Dat zijn allemaal dingen die niet veel inspanning van je vragen en het zijn zelfs dingen die je lekker buiten kan doen. Het grootste gedeelte van de tijd ben ik buiten met de buren en maken we er samen een hele leuke tijd van.

Mijn buren en ik blijven lang buiten zitten, omdat het nog lang lekker weer blijft.

Stiekem ziet iedereen er een beetje tegenop om naar bed te gaan, want we weten allemaal hoe warm het gaat zijn.

In het weekend hoef je geen wekker te zetten, want het wordt vanzelf te warm om in bed te blijven liggen.

Kortom: we zorgen er met elkaar voor dat we deze warme dagen goed doorkomen. Samen maken we hele mooie herinneringen.

 

Muziek van de Week.

De achtergrond is een nachtelijke lucht met veel sterren. Aan de onderkant is de lucht lichter paars. Aan de linkerkant zijn silhouetten van boombladeren te zien. Aan de linkerkant is in het midden in het wit te lezen:  I go 'round and 'round Satellite Spinning out, waiting for ya to pull me in I can see you're lonely down there Don't you know that I am right here? Rechtsboven staat in het wit: Harry Styles - SatelliteAfgelopen dinsdag ging ik naar de Johan Cruijf Arena. Het was de tweede keer dat ik ooit in de Johan Cruijf Arena was.

In september 2022 had ik, samen met mijn beste vriendin, kaartjes weten te bemachtigen voor dit concert. We dachten eerst dat het nog een eeuwigheid zou duren voordat het concert zou zijn. Voor we het wisten was het 6 juni 2023.

Het was voor ons de tweede keer dat we deze artiest live zouden zien. In 2016 hadden we deze artiest in de ZiggoDome mogen zien.

Deze keer was deze artiest dus te zien in de Arena!

We keken er zo ontzettend naar uit. Ik kon echt niet meer wachten.

Het was alles meer dan waard! Wauw! Wat een concert. Ik heb er nog steeds geen worden voor. Het was misschien wel het beste concert wat ik ooit heb gezien. Hij heeft zijn show van 2016 meer dan overtroffen.

Deze man is een artiest, hij is een legende.

Hij weet hoe hij een show neer moet zetten en hoe hij zijn publiek mee kan krijgen. Daarnaast zie je dat hij het geweldig vindt om op te treden. Hij gaat helemaal los op zijn eigen nummers. Hij danst, rent en springt het hele podium over. Het is echt een artiest van wereldklasse. Zijn muziek is zo ontzettend goed. Ook zijn stem is echt top!

Tijdens het concert hing er de hele tijd een hele fijne en vredige sfeer. Het was echt een sfeer waarin iedereen zichzelf mocht zijn. Het is bijna niet te beschrijven, maar het voelde zo ontzettend goed.

Als je ooit de kans krijgt om deze artiest live te zien dan moet je die kans echt grijpen. Je maakt nooit meer zoiets mee. Ik ben nog steeds een beetje aan het bijkomen van het concert. Ergens voelt het zo onrealistisch dat ik bij de show was.

Voor de muziek van de week heb ik gekozen voor een vrolijk nummer. Ik word elke keer zo ontzettend vrolijk van dit nummer en het nummer blijft in mijn hoofd zitten. De boodschap van dit nummer is ook erg mooi.Zijn liveversie is echt top. Je ziet hem gewoon genieten van dit nummer.

Ik ben ook een beetje heel erg verliefd op de clip van dit nummer.

Misschien is dit nu wel mijn favoriete nummer van deze artiest.

MVDW:

Harry Styles – Satellite

De komende tijd zal ik verschillende filmpjes van het concert delen op mijn Instagram.Houd mijn profiel dus in de gaten als je filmpjes wil zien. 

Ik heb een haat-liefdesverhoudingmet het warme weer. Al is mijn liefde veel groter dan de haat.

Ik ben gewoon een grote fan van de zomer en van het warme weer.

Als ik eerlijk ben dan denk ik dat het komt omdat ik hele goede herinneringen heb aan de zomer en aan warme dagen.

Ik vind de zomer een heerlijke tijd, omdat het een tijd is om samen te komen.

Op warme dagen doe je vaak zo weinig mogelijk, maar ik doe vaak zo weinig mogelijk met anderen erbij.

Warme dagen zijn voor mij dagen waarop ik samen met anderen buiten zit. Samen genieten we van een drankje en/of van een ijsje.

Samen genieten we van het heerlijke weer.

Meer heb ik niet nodig.

We zorgen er ook voor dat we van de warme dagen kunnen genieten. We herinneren elkaar eraan dat we genoeg moeten drinken en dat we onszelf goed in moeten blijven smeren. We zorgen goed voor elkaar.

De zomer staat symbool voor mooie tijden.

Het is, letterlijk en figuurlijk, een tijd vol warmte.

Laten we veel mooie herinneringen maken tijdens deze zomer en tijdens deze warme dagen.

Geniet van deze warme dagen.

❤️☀️

Clannad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.