Blog

Hoofdstuk 333

Hi Guys,

Happy New Year! ✨❤️

De eerste blog van 2022!

Dan is het ook nog eens hoofdstuk 333. Ik vind het tof ☺️.

Laat ik beginnen met het feit dat ik iedereen een heel mooi, gezond en liefdevol 2022 wens! Dat het maar een heel erg mooi jaar mag worden!

 

In de eerste blog van het jaar wil ik eerst nog even terugblikken op 2021.

Heb ik mijn goede voornemens voor 2021 wel echt gehaald?

Aan het begin van 2021, in Hoofdstuk 281, heb ik een aantal goede voornemens geformuleerd voor 2021. Laten we eens gaan kijken of ze zijn behaald:

In 2021 ga ik 10 boeken lezen

Ja! Dit heb ik gehaald! Ik had nooit gedacht dat ik echt 10 boeken kon lezen in een jaar! Aan het einde van het jaar verzwakte het een beetje, maar het is echt gelukt!

 

❒ In 2021 ga ik de strijd tegen de kilo’s aan

In 2021 ben ik de strijd zeker aangegaan! Ik heb het eindelijk een jaar lang volgehouden! Dit jaar gaan we gewoon weer verder! Alleen ga ik het iets anders noemen, want ik heb afgelopen jaar wel iets geleerd.

 

❒ In 2021 ga ik meer bewegen en gezonder eten

Het gezonder eten is echt wel gelukt! Ik heb echt mijn leefstijl omgegooid en ik ben van plan om dit nog lang zo te blijven doen!

Het bewegen ging wat moeilijker. Ik heb periodes gekend waarin ik meer ging bewegen. Ik heb ook weer vaker kunnen trainen en dat hielp. Ik nog niet helemaal tevreden over mijn ‘meer bewegen’ doel.

 

❒ In 2021 ga ik elke dag schrijven

Ehm. Ja…

Dit heb ik echt veel te weinig gedaan. Ik wou het elke dag doen,maar dat is mislukt. Ergens had ik dat wel verwacht, maar ik heb het afgelopen jaar echt heel weinig geschreven. Daar moeten we echt even verandering in gaan brengen.

 

❒ In 2021 ga ik afstuderen

Ja!! Dat is zeker gelukt! Ik ben zo blij!

 

❒ In 2021 neem ik meer tijd voor mezelf

Ehm. Dit is deels gelukt. Ik heb het afgelopen jaar heel veel over mezelf geleerd. Ik heb op persoonlijk vlak heel veel groei doorgemaakt. Alleen vind ik het nog steeds heel erg moeilijk om echt tijd voor mezelf in te plannen.

 

Ik moet toegeven dat ik echt blij ben met het resultaat! Volgens mij is dit het allereerste jaar dat ik me aan de meeste goede voornemens heb gehouden.

Nu is het tijd om te kijken naar 2022.

Ook voor dit jaar heb ik weer wat goede voornemens:

☆Gezond leven

Ik ben vorig jaar met dit doel begonnen en ik wil hier in 2022 heel erg graag mee verdergaan. Mijn nieuwe leefstijl beviel me het afgelopen jaar wel. Gezond eten kan heel lekker en makkelijk zijn. Door mijn nieuwe leefstijl zit ik veel lekkerder in mijn vel en ik loop veel beter.

Eigenlijk heeft het alleen maar voordelen.

Het feit dat ik veel beter in mijn vel zit is veel belangrijker dan het aantal kilo dat ik ben verloren. Ik heb al zo ontzettend veel winst geboekt het afgelopen jaar. Ik ga toegeven dat ik er nog niet ben. Dit zal een doel zijn waar ik mijn hele leven mee bezig zal zijn. Daar is niets mis mee.

Gezond eten kan namelijk heel erg lekker zijn!

☆Sporten

Ja. Dit is een lastige. Ik wil heel erg graag meer sporten. Ik heb alleen nooit zo heel veel motivatie om thuis te sporten. Het lukt vaak twee keer en dan stop ik er weer mee. Ik vind wandelen echt verschrikkelen en hardlopen is echt een ‘no go’.

Ik hoop gewoon heel erg dat we dit jaar weer mogen rugbyen. Ik ga heel erg hard hopen.

Als jullie nog tips hebben om meer thuis te sporten: laat het me vooral weten!

 

☆Afstuderen

Ik ga er echt alles aan doen om in de zomer mijn diploma te halen! Het zou echt lekker zijn als ik het in één jaar ga redden!

Wat ik daarna ga doen? Ik weet het nog niet. Ik hoop dat ik een baan vind. We gaan het zien. Eerst maar mijn diploma halen 😊.

☆Meer autorijden

In 2021 heb ik mijn rijbewijs gehaald. Ook heb ik een eigen auto, maar ik rij nog niet zo veel. Ik vind dat daar maar eens verandering in moet komen. Ik vind het zonde als mijn auto zo veel stilstaat. Ik wil dit jaar meer gaan autorijden.

Ja, ik blijf ook fietsen. Ik wil gewoon iets meer afwisselen. Als ik ga stoppen met fietsen dan ga ik nog minder bewegen. Ik ga in 2022 gewoon heel hard op zoek naar een balans tussen de fiets en de auto.

 

☆10 boeken lezen

Ja, dit doel had ik vorig jaar ook. En ja, ik heb het doel ook behaald.

Ik vond het eigenlijk wel heel erg leuk om meer te lezen. Vandaar dat ik dit doel ook voor dit jaar stel. Ik verhoog het aantal boeken niet, omdat ik het toch nog best lastig vond om 10 boeken te lezen. Ik verhoog het pas als ik met gemak 10 boeken in een jaar kan lezen.

Ook dit jaar zal ik op Instagram weer delen welke boeken ik heb gelezen!

 

☆Liefde

Dit is een heel groot doel.

Ik doel hier vooral op de liefde voor mezelf. Dat ik meer tijd voor mezelf neem en meer voor mezelf ga zorgen.

Dus: meer doen waar ik gelukkig van word en meer mijn hart volgen.

Ook wil ik dit jaar beter voor mezelf zorgen door gebruik te maken van bepaalde verzorgingsproducten. Ik heb met kerst een adventkalender van ‘The Bodyshop’ gehad en ik ben heel erg blij geworden van alle producten. Ik ben echt van plan om deze producten dagelijks te gebruiken. Ik gebruik sommige producten al dagelijks en ik word er heel blij van. Ik heb nooit echt zulke producen gebruikt.

Oh, ik word niet betaald om dit merk te noemen. Ik ben echt een fan.

Dit voornemen gaat dus echt over meer van mezelf houden en tijd voor mezelf maken. Misschien ook wel wat meer voor mezelf kiezen.

Het gaat dus ook over persoonlijke groei. Het gaat dus niet over het vinden van de liefde. Al sta ik daar wel voor open hoor 🙈. We gaan het zien.

 

☆Schrijven

Dit doel had ik dus vorig jaar ook en toen is het niet gelukt. Dit jaar wil ik toch weer meer aandacht besteden aan het schrijven. Misschien gaat het hier ook wel over het feit dat ik mezelf wat meer tijd moet gunnen om te schrijven. Dit is denk ik gewoon een kwestie van doen.

 

Zo, dat waren mijn goede voornemens voor 2022. Ik kan dus aan de slag ☺️.

In de eerste blog van 2023 gaan we het resultaat bekijken.

Wat zijn jullie goede voornemens voor 2022?

 

Muziek van de Week.

De eerste ‘Muziek van de Week’ van 2022 is voor een zangeres die ik in 2021 heb ontdekt. Door haar deelname aan ‘Beste Zangers’ heb ik haar leren kennen.

Ik ben niet alleen fan van haar stem, maar ik vind haar als persoon ook erg leuk. Daarnaast maakt ze ook nog eens heerlijke gerechten! Ik vind het echt leuk om haar programma op 24Kitchen te zien!

Ik ben wel echt van plan om dit jaar meer naar haar muziek te luisteren!

Door dit nummer ben ik echt fan van haar geworden. Ik vind het echt een heerlijk nummer en haar stem is hier echt top!

Ik word echt vrolijk van het nummer. Dat is heel erg bijzonder, want de tekst is allesbehalve vrolijk. Het is een heel droevig liedje. Toch luister ik heel graag naar dit nummer!

 

MVDW:

Karsu – Hollywood Seven

2022.

Wat voor een jaar gaat het worden?

Niemand die het weet.

Ik hoop zelf heel erg dat we dit jaar weer wat meer mogen.

Ik hoop met heel mijn hart dat ik dit jaar weer naar concerten kan, dat ik weer kan rugbyen, dat ik weer bij rugbywedstrijden mag kijken, dat ik weer naar een restaurant kan, dat ik weer naar de bioscoop kan, dat ik weer naar het theater mag en dat ik weer fysieke les op de Hogeschool mag krijgen.

Ik hoop het echt heel erg.

Al met al hoop ik dat we allemaal gezond blijven.

Ik hoop nog het allermeest dat ik in 2022 heel veel tijd door mag brengen met de mensen van wie ik hou.

Ik hoop natuurlijk dat ik ze heel erg veel ga zien, maar als dat niet kan dan vinden we ook wel een manier.

Zolang ik maar tijd met ze door mag brengen. Dat is het allerbelangrijkste voor mij.

 

2022.

Ik ben heel erg benieuwd wat je gaat brengen.

We gaan het zien.

 

Laten we er een mooi jaar van maken.

Een jaar met heel veel liefde.

Liefde voor jezelf, maar vooral liefde voor elkaar.

❤️

Clannad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.