Blog

Hoofdstuk 332

Hi Guys,

Het is Tweede Kerstdag! We zitten middenin de kerst! Ik vind het echt heerlijk! Ik vind Kerst echt te heerlijk!

Tot nu toe heb ik ook echt een heerlijke kerst! Vrijdag (24-12) heb ik eerst met een vriendinnetje een heerlijke High Tea gedaan. ’s Avonds heb ik ‘All You Need Is Love’ gekeken. Gisteren heb ik met mijn ouder gegourmet (is dat een woord?). Vanavond gaan we lekker uitgebreid eten en daarna gaan we ‘The Streamers’ kijken! Ik heb er nu al zin in! Kortom: een heerlijke kerst!

Ik hoop heel erg dat jullie ook een mooie Kerstmis hebben!

Kerst is ook het moment dat je terug gaat kijken naar het afgelopen jaar. Het jaar is bijna ten einde dus nu is het perfecte moment om even terug te kijken.

Dat ga ik nu maar even doen.

Ik heb (zoals elk jaar) een fotocollage gemaakt van het afgelopen jaar.

 

Mijn 2021 in foto’s:

 

2021 was een bijzonder jaar. Het was een jaar die we nooit op deze manier hadden kunnen voorspellen. Het was echt een jaar met een lach en een traan. Het was een jaar van verandering. Ik heb dit jaar echt alle emoties beleefd. Alles kwam voorbij.

Ik zal jullie even een beetje meenemen door het afgelopen jaar.

 

✦ Duco✦

Het jaar stond toch wel in het teken van een heel speciaal iemand. Ik had nooit verwacht dat we dit jaar afscheid zouden nemen van mijn allergrootste vriendje. Ik mis hem nog steeds elke dag.

Het gemis is nog steeds heel erg groot. Vaak is het er op de meest onverwachte momenten. Ik vraag me af of het gemis ooit nog weggaat. Ik weet in ieder geval dat ik hem voor altijd met me mee zal dragen. Hij zal nooit helemaal bij me weggaan.

2021 was het jaar van Duco.

Ik had alleen heel erg graag gewild dat het anders was.

 

✦ Afgestudeerd✦

2021 stond ook in het teken van mijn afstuderen. In juli van dit jaar heb ik de HBO Opleiding Sociaal Werk op de Hogeschool Leiden succesvol afgerond. Sinds die tijd mag ik me dus een Sociaal Werker, jeugd- en gezinsprofessional noemen! Het voelt nog steeds een beetje onwerkelijk, maar het is toch echt zo.

In september mocht ik dan ook echt mijn diploma ophalen. Vanaf dat moment is het echt officieel! Het was zo’n mooie dag. Het voelt nog steeds onwerkelijk. Ik ben er nog steeds zo blij mee!

 

✦ Nieuwe opleiding✦

In september ben ik ook begonnen aan een nieuwe opleiding en stage! Ik doe nu de KOP Opleiding Leraar Omgangskunde aan de Hogeschool Leiden. Voor deze opleiding loop ik stage op het MBO Rijnland. Ik sta nu dus echt voor de klas! Ik heb het zo ontzettend naar mijn zin!

 

✦ Rijbewijs✦

In juli 2021 heb ik ook mijn rijbewijs gehaald! Ik mag dus echt autorijden! Ik had nooit gedacht dat ik dit jaar mijn rijbewijs ging halen! Het halen van mijn rijbewijs heeft namelijk nog wel wat obstakels gekend. Nu heb ik dan eindelijk mijn rijbewijs! Ik heb mijn praktijkexamen in 1x gehaald en daar ben ik ook echt heel erg blij mee!

 

✦ Uiteten✦

Dit jaar ben ik, gelukkig, een aantal keer uiteten geweest! Ik heb weer bij mijn favoriete restaurantjes kunnen eten en we hebben zelfs een nieuw favoriet restaurant ontdekt! Ik ben zo blij dat ik met mijn 23ste verjaardag en met mijn afstuderen ergens kon eten! Ik ben het alleen maar meer gaan waarderen! Ik kan niet wachten tot we weer mogen!

 

✦ Theater✦

Ik kon dit jaar weer twee keer naar het theater! Ik heb Simone Kleinsma eindelijk een keer live mogen zien! Wat was dat bijzonder zeg! Wauw, wat is die vrouw goed!

In november ben ik naar Alex Klaasen geweest! Dat was ook zo speciaal. Wat een heerlijke show was dat! Ik heb echt in een deuk gelegen! Wat een getalenteerde man is dat zeg! De cast is ook zo ontzettend goed!

Als je ooit de kans krijgt om Simone Kleinsma en/of Alex Klaasen live te zien dan moet je dat echt doen! Je gaat daar echt geen spijt van krijgen!

 

✦ Rugby✦

In oktober kon ik eindelijk weer langs de lijn staan om naar een rugbywedstrijd te kijken! Ik had echt nooit verwacht dat ik dat echt zou missen!

Ook kon ik dit jaar weer wat vaker zelf trainen. Het was niet vaak, maar we konden ten minste iets doen. Daar kreeg ik echt veel energie van! Ik vond het echt heerlijk om weer wat te doen en om mijn teamleden weer te zien! Ik kan niet wachten om weer het veld op te gaan!

 

✦ Nieuwe mensen✦

Dit jaar heb ik een aantal nieuwe mensen leren kennen. Daar ben ik zo blij mee. Ik heb nieuwe mensen bij mijn nieuwe opleiding leren kennen, zowel studenten als docenten. Ook heb ik nieuwe lieve mensen van DIOK mogen leren kennen.

Ik word er altijd heel blij van als ik nieuwe mensen leer kennen! Ik ben dan ook dankbaar voor alle mensen die ik heb leren kennen het afgelopen jaar!

 

✦ Vrienden✦

Ik ben al helemaal dankbaar voor alle vrienden die nu in mijn leven zijn. Ik heb zulke lieve mensen om me heen. Sommige vriendschappen zijn dit jaar nog hechter geworden, andere vriendschapen zijn helaas wat minder hecht geworden. Dat is allemaal prima. Het afgelopen jaar zijn er momenten geweest waarop ik erachter kwam wie mijn echte vrienden zijn. Vrienden die me steunen in moeilijke tijden. Vrienden die er altijd voor me zijn. Die zijn het meest waardevol voor me.

Ik hoop heel erg dat die mensen zelf weten wie ze zijn. Ik hou heel erg van jullie!

 

✦ Liefde✦

Hiermee doel ik op de liefde die ik het afgelopen jaar heb mogen ontvangen van alle mensen om me heen. Alle mooie en waardevolle momenten die we samen hebben beleefd. Maar ook alle liefde van mijn lieve huisdieren. Alle knuffels. Vooral die knuffels op de momenten waarop je ze het meest nodig had.

Daarnaast heb ik het ook naar die liefde naar mezelf. Ik merk namelijk dat de liefde naar mezelf het afgelopen jaar wel is gegroeid. Dat heeft verschillende oorzaken. Ik heb over het algemeen wel een grote persoonlijke groei doorgemaakt het afgelopen jaar. Ik heb mezelf het afgelopen jaar erg ontwikkeld en ik zit er nog middenin. Mijn kijk op bepaalde dingen is het afgelopen jaar wel veranderd en ik merk dat deze andere kijk me wel heel erg helpt. Ik ben benieuwd wat dit me nog meer gaat brengen.

 

Dat was een kort overzicht van mijn 2021 ☺️. Het was een bijzonder jaar.

Bepaalde dingen had ik liever niet mee willen maken, maar andere dingen wil ik veel vaker meemaken.

 

Kerstmuziek van de Week.

Tijdens de kerstperiode zitten er altijd verschillende kerstliedjes in mijn hoofd. De hele periode zing alleen maar kerstklassiekers. Ik hou te veel van kerstmuziek!

Dit jaar is er toch wel een nieuw nummer bijgekomen. Op zich zit dit nummer vol met alle kerstklassiekers.

In het nummer zingen ze dat het nummer nooit meer uit je hoofd krijgt en ik vrees dat ze echt gelijk hebben.

Ik heb het nummer al de hele kerst in mijn hoofd.

Ik vind het echt een heerlijk nummer! Ik word er zo vrolijk van!

Als het aan mij ligt dan is dit de nieuwe Nederlandse kersthit!

 

KMVDW:

Alex Klaasen & Daniël Cornelissen – Alles wat ik wil voor Kerst is een kersthit

 

2021 was wel een jaar van verandering.

Positieve en negatieve verandering.

Er is geen betere manier om mijn 2021 te omschrijven.

 

Kerst heeft nog één dag.

Laten we er nog een hele mooie Kerst van maken.

 

Laten we ervoor zorgen dat we het jaar heel mooi en positief af kunnen sluiten.

Ik hoop echt dat we die warmte en liefde dan weer mee kunnen nemen naar 2022.

Voor nu wens ik jullie nog een hele mooie Kerst!

Ik wens jullie alvast een heel mooi Oud&Nieuw!

Dat 2022 maar een heel mooi en liefdevol jaar mag worden.

Een jaar waarin je omringd mag worden door iedereen van wie je houdt.

❤️

Clannad

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.