Blog

Hoofdstuk 27

Hi Guys,

Happy Valentine!
Je kan er niet omheen: het is Valentijnsdag! Of je het nou leuk vind of niet, het is nou eenmaal 14 februari en dat betekent Valentijnsdag. Er zijn mensen die het commerciële onzin vinden en er zijn mensen die Valentijn een hele leuke dag vinden. Ik moet zeggen dat ik het niet een super leuke dag vind. Het is (dit jaar dan) gewoon een zondag. Niks speciaals. Ik schrijf gewoon mijn blog, maar meer doe ik er niet aan. Misschien is dat ook wel omdat ik geen vriendje heb. Misschien vind ik Valentijnsdag wel leuk als ik een relatie heb. Maar ja dat kan ik nu niet zeggen. Ik hoor denk bij de mensen die Valentijn niet heel stom vinden, maar ook niet heel leuk. Ik zit ertussenin. Valentijnsdag heeft wel zijn charmes hoor, ook voor singles.

Het grootste voordeel aan Valentijnsdag (en de dagen voor Valentijnsdag) is dat er veel Romantische Comedy’s op TV zijn. En persoonlijk ben ik verslaafd aan Romcoms (Romantische Comedy’s). Ik zou zo een hele dag alleen maar Romcoms kunnen kijken als het moet. Ik heb er dan ook best al veel gezien. De een was beter dan de ander. Een goede Romcom is voor mij een film met een goed verhaal en niet te veel clichés. Tuurlijk weet je bij een Romcom dat de jongen het meisje altijd krijgt, maar het gaat vooral om het verhaal daaromheen. Het moet niet te oppervlakkig worden (ook al is dat soms ook wel lekker hoor:) ).
Mijn all time favorite is toch wel Friends With Benefits met Justin Timberlake en Mila Kunis. Er zit zoveel humor is en het is een goed liefdesverhaal. Als je een keer een keer een Romcom wilt kijken, kijk dan sowieso deze. Kom alvast in de stemming met de trailer.

Over films gesproken: ik zag gister een film en ik ben nog steeds in shock. Ik noem het een Romantische Thriller. De film heet: ‘The Boy Next Door’. Het gaat over een lerares (Claire Peterson) en een student (Noah Sandborn). Die 2 vinden elkaar wel leuk en in het begin lijkt Noah de perfecte jongen. Elke vrouw zou verliefd op hem worden. Claire en Noah zijn een keer met elkaar naar bed geweest, maar Claire heeft daar gelijk spijt van. Noah daarentegen niet. Daar begint het verhaal een hele andere wending te krijgen. Noah schijnt een hele andere jongen te zijn dan dat je eerst dacht. Ik ga niet teveel verklappen, maar Noah schijnt psychiatrische problemen te hebben. Hij maakt het leven van Claire een ramp. Het is een hele goede film. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Jennifer Lopez (Claire) en Ryan Guzman (Noah). Vooral Ryan is geweldig in deze film. Hij zet de rol van Noah zo goed neer. Ik ben geïnspireerd geraakt, maar hij heeft vooral heel veel indruk op me gemaakt.

Kijk alsjeblieft deze film. Hij is nog niet zo heel oud, hij is vorig jaar uitgekomen. Bekijk anders even de trailer.

We gaan weer even terug naar Valentijnsdag. Valentijnsdag gaat natuurlijk over de liefde. Mensen denken dan gelijk aan relaties. Voor mij is de liefde veel meer dan alleen de liefde in de zin van partners/vriendjes/vriendinnetjes etc. Ik neem liefde in een veel bredere zin. Liefde is voor mij ook de liefde die je hebt voor je vrienden, familie, huisdieren etc. Ik krijg genoeg liefde van deze mensen (en dieren).

Mensen vragen het wel eens aan me: wil je dan geen vriendje? Of: hoe moet jouw ideale man eruit zien? Om de eerste vraag te beantwoorden: ja ik zou wel een vriendje willen hoor, maar ik ben de juiste nog niet tegen gekomen. Maar kom op ik ben 17. Nog tijd zat.
Hoe moet mijn ideale man eruit zien? Ehm weet ik veel. Ik heb niet echt een type. Dat vinden de meeste gek. Je hebt toch wel een bepaald beeld in je hoofd? Ik niet echt. Hij moet iets ouder zijn (niet meer dan 10 jaar) en hij moet iets langer zijn dan ik ben. Maar voorderest? Ik heb werkelijk geen idee. Zal ik nou heel cliché gaan doen? Ja ik ga heel cliché doen. Ik geef veel meer om het innerlijk. Ja het uiterlijk is ook belangrijk, tuurlijk. Maar het innerlijk is net zo belangrijk. Ik zou niet met een jongen daten die heel knap is , maar eigenlijk gewoon een klootzak (mag ik dat zeggen?) is. Een combinatie van een te gek uiterlijk en een te gek innerlijk is natuurlijk perfect. Maar ik denk dat elke jongen wel iets leuks heeft. Daarom heb ik ook geen type denk ik. Ik zie vanzelf wel wat er op mijn pad komt. Er zijn belangrijkere dingen in een relatie dan het uiterlijk. Je moet uiteindelijk toch met een jongen leven. 1 ding is zeker: er loopt ergens een jongen rond die perfect is voor mij.

Liefde is voor mij het belangrijkste in het leven. Niemand kan zonder liefde leven. Liefde van je familie, vrienden en van je partner/vriend/vriendin is het belangrijkste wat er is. Ieder mens heeft dat nodig. Liefde is er voor elkaar zijn, elkaar altijd steunen, elkaar opvrolijken als dat nodig is, laten merken dat jij er voor iemand bent/ dat diegene altijd naar je toe kan komen. Liefde geven is net zo leuk als liefde ontvangen.
All you need is love.

Muziek van de week:
Er zijn natuurlijk heel veel nummers over de liefde gemaakt. Volgens mij gaan de meeste nummers over de liefde. Ik heb voor gekozen voor misschien wel 1 van de mooiste love songs. Het is een cover van een nummer van Michael Jackson. Ik heb voor deze cover gekozen, omdat ik deze 2 mensen zo te gek vind. Deze mensen betekenen veel voor me. En dat juist zij dit nummer zingen, is geweldig.

Muziek van de week:
Lea Michele & Cory Monteith (Glee) – I Just Can’t Stop Loving You

Ik wil jullie heel erg bedanken voor het lezen van deze blog. Ik ben wel benieuwd wat jullie favoriete Romcom is. Als je ‘The Boy Next Door’ hebt gezien, laat me dan weten wat je ervan vond. Waren jullie net zo erg in shock als ik?
Ik hoop dat jullie volgende week weer mijn blog lezen.

Liefs,
Clannad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.