Blog

Hoofdstuk 263

Hi Guys,

 

Dat was ‘m dan. De zomer is bijna voorbij.

Morgen ga ik beginnen aan mijn laatste jaar Sociaal Werk. Ook mag ik morgen eindelijk weer sporten ☺️. Eigenlijk gaat morgen alles weer een beetje beginnen.

Langzamerhand gaat alles weer een beetje beginnen. Op TV zie je bijvoorbeeld ook dat heel veel programma’s (weer) gaan beginnen.

Zomer 2020 is dus voorbij.

Wat voor een zomer was het?

Ik heb echt wel een leuke zomer achter de rug. Ik ben twee weken naar Oostenrijk geweest en dat vond ik echt heerlijk. Ik heb het echt heel erg naar mijn zin gehad.

Ik heb echt de mooiste plekjes mogen zien. Ik wist niet dat er zulke mooie plekjes op de wereld bestonden. Wil je daar meer over lezen? Lees dan hoofdstuk 260 nog een keertje. Daar beschreef ik mijn eerste week in Oostenrijk.

Ik kom er nu pas achter dat ik daarna niets meer over de vakantie heb gezegd. Dat komt natuurlijk omdat een week later mijn blog 5 jaar bestond.

De rest van de vakantie in Oostenrijk was ook heel erg magisch. In het begin van de vakantie was het weer niet zo heel erg goed. Maar gelukkig werd het weer veel beter. Oostenrijk is echt een prachtig land.

Ook heb ik deze zomer mijn eerste tattoo laten zetten. Hier heb ik het vorige week over gehad. De tattoo is nu aan het genezen. Alles gaat goed. Het lijkt wel of de tattoo elke dag mooier wordt. Ik wist niet eens dat dat kon ☺️.

De zomer van 2020 zal altijd herinnerd worden.

Dat komt door heel veel factoren. Het had eigenlijk een hele andere zomer moeten worden. We hadden echt een sportzomer moeten hebben: Paralympische Spelen, Olympische Spelen en het EK-voetbal.

Nu moet ik zeggen dat het EK-voetbal mijn niet heel erg veel uitmaakt. Ik ben wel voor Nederland en daar juich ik dan echt wel voor, maar verder heb ik niet zo veel met dat evenement. Maar ik kijk wel altijd heel erg uit naar de Paralympische Spelen en de Olympische Spelen. Die evenementen volg ik wel heel erg.

Laten we hopen dat het volgend jaar wel doorgaat.

De Tour de France is gisteren wel van start gegaan. Ergens vind ik het wel een beetje raar dat er zo’n groot sportevenement bezig is.

Maar voor de sport vind ik het wel leuk en goed. Toch volg ik het een beetje. Maar wel heel erg minimaal.

Deze zomer is anders dan andere. Maar dat maakt het (voor mij) niet minder mooi.

Ik heb deze zomer echt hele mooie momenten mee mogen maken. Ik heb hele mooie plekken mogen zien. Ik ben echt wel tot rust gekomen.

Ik heb veel na kunnen denken. Nadenken over van alles en nog wat.

Als je me al een tijdje volgt dan weet je dat ik dat best wel veel doe.

Ik ben echt wel een fan van de zomer. Maar aan het einde van de zomer kijk ik ook wel weer uit naar het nieuwe jaar.

Ik heb altijd wel weer zin om aan de slag te gaan.

Het einde van de zomer voelt toch een beetje een ‘oud en nieuw’. Je sluit een school-/werkjaar af en je staat op het punt om een nieuw jaar te beginnen.

Het is nog net geen ‘New Year, New Me’.

Of ben ik de enige die het zo ziet?

Morgen begint mijn nieuwe schooljaar. Ik heb echt wel zin om te beginnen aan het nieuwe jaar. Ik denk dat het ook wel te maken heeft met het feit dat ik dit mijn laatste jaar Sociaal Werk is. Als het goed is, ga ik dit jaar afstuderen.

Maar ik vind het allemaal ook wel erg spannend. Want ja, wat gaat het komende schooljaar brengen? Kom ik nog op de hogeschool of gaat alles online? Hoe gaat dat er allemaal uitzien?

Ik vraag me serieus af hoe het gaat. Ik wil niet zeggen dat ik bang ben, maar ik vraag me echt af hoe het allemaal gaat. Het is een raar gevoel wat ik heb als ik eraan denk.

Maar dat neemt niet weg dat ik echt wel zin heb in het komende studiejaar.

Het gaat een heel belangrijk en bijzonder jaar worden.

Muziek van de Week.

Deze week wil ik een nummer delen van een band waar ik al een tijdje een fan van ben. De muziek van deze band staat al een tijdje bij mij op repeat. Een paar weken geleden deden ze mee aan het programma ‘We Want More’. Daar hebben ze laten zien dat ze echt heel erg goed zijn.

Helaas hebben ze het programma niet gewonnen, maar dat maakt hun muziek niet minder goed.

Dit is hun nieuwste nummer en ik vind het echt een heerlijk nummer.

Ik word echt vrolijk als ik dit nummer hoor.

MVDW:

Mell & Vintage Future – Brand New Day

 Voor mij staat het nieuwe studiejaar op het punt om te beginnen. Ik heb al gezegd dat ik er echt wel zin in heb.

Ik vind het echt niet erg om weer te gaan beginnen met mijn studie. Ik vind het echt een leuke studie.

Ik denk wel dat ik weer even in moet komen. Het vorige studiejaar heb ik natuurlijk stagegelopen. Ik had maar 1 dag school en ik liep 4 dagen stage. Ik was vooral bezig met stage. Ik vond mijn stage echt geweldig. In hoofdstuk 257 heb ik daar veel meer over verteld.

In het komende schooljaar moet ik weer echt studeren. Ik zal dus weer bepaalde stof moeten leren en tentamens moeten maken. Daar moet ik dus weer even een ritme in moeten vinden. Ik weet zeker dat het wel goed gaat komen hoor. Maar het is wel weer even een omschakeling.

Ik heb een nieuwe agenda/planner gekocht dus dat gaat me wel helpen ?.

Ik ben echt heel erg benieuwd hoe het komende jaar gaat lopen. Er is nog zoveel onzeker. Niemand weet wat er gaat gebeuren.

Ik ga met veel nieuwe energie beginnen aan het nieuwe studiejaar. Ik ga niet alleen beginnen aan het studiejaar, maar ik ga ook weer beginnen met sporten.

Het voelt een beetje alsof ik aan een nieuw jaar ga beginnen. Misschien komt dat omdat we uit een coronacrisis komen. Er is een tijdje geweest waar we bijna niets mogen. Alles gaat nu weer langzaam open. We mogen weer meer dingen.

Ik ben daar heel erg blij mee. Ik ben daar heel erg dankbaar voor.

Maar het zorgt er ook voor dat er meer onzekerheid is, want corona is er nog steeds.

Hoelang mogen/kunnen we dit nog doen? Of gaan we weer terug naar de situatie in maart/april/mei?

We gaan het zien. We moeten maar kijken wat er allemaal gaat gebeuren.

Ik ben nu heel erg dankbaar dat het nieuwe studiejaar weer gaat beginnen. Het nieuwe studiejaar staat ook symbool voor andere dingen. Want niet alleen mijn studie gaat weer beginnen.

Laten we er met z’n allen een heel mooi school-/studiejaar van maken.

Zorg goed voor jezelf en voor anderen.

❤️

Clannad

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.