Blog

Hoofdstuk 20

Hi Guys,

Kerst is nog maar net achter de rug. Voor veel mensen is het trouwens nu derde kerstdag, maar voor de meesten is het nu de dag na kerst. Ik hou van kerst. Ik hou van kerstmuziek. Ik hou van het samenzijn met de mensen waar je van houd. Eigenlijk vind ik alles aan kerst geweldig. Kerst is zeker mijn favoriete feestdag(en). Je hebt lekker eten, je bent met de mensen waar je heel erg van houd. Het is altijd heel erg gezellig.

Kerst 2015: ik was 1ste kerstdag bij mijn tante, haar vriend, zijn zoon en mijn neefje. Mijn moeder heeft heerlijk gekookt en we hebben heel erg veel lol gemaakt. Het was super gezellig en ik heb te gekke cadeautjes gehad. Ik heb het kerstalbum van Pentatonix gehad en een statief voor je camera. I love it.
2de kerstdag ben ik samen met mijn ouders gaan brunchen is het Van der Valk hotel in Nootdorp. Later kwamen er ook nog vrienden van mijn ouders bij zitten. We hebben heel erg lekker gegeten en het was super gezellig. Toen we thuis kwamen, hadden we ook nog cadeautjes! Yas. Ik heb een heel mooi Top2000 a gogo boek gekregen. Ik het boek lees je allerlei achtergrondinformatie over een paar nummers die ik de top2000 staan. Ik vind het heel erg leuk om meer over een nummer te horen. Dat maakt het nummer nog net iets specialer.

Naast het feit dat de kerst heel erg gezellig was en ik met de mensen was waar ik het meest van hou, was de kerst toch niet helemaal compleet. Er waren een paar mensen die ontbraken. Mensen die ik toch heel erg miste. Mensen die er al een tijdje niet meer zijn, maar die ik steeds meer ga missen. En dat merk je vooral met de kerst. Dan heb je het toch over deze mensen. Ik miste ook iemand die er nog wel is. Diegene zit voor altijd in mijn hart en ik hoop dat hij er volgend jaar wel gewoon bij is.

Nu de kerst achter de rug is, is het jaar 2015 ook alweer bijna over. 2015 wat kan ik erover zeggen? Het had veel hoogtepunten, maar ook een paar dieptepunten.
Het jaar begon niet heel erg leuk. Begin 2015 had ik een paar hele lelijke ontstekingen in mijn knie. Beter gezegd in mijn knieën. De ene keer in mijn rechter en de andere keer in mijn linker knie. Daardoor kon ik heel lang niet naar school. De tweede helft van 4Havo ben ik haast niet naar school geweest. Dat was dus niet zo’n goed begin. We zijn er ook echt lang mee bezig geweest. Pas voor de zomervakantie kon ik mijn protheses weer aan.
Verder heb ik afscheid moeten nemen van datgeen wat ik het allerliefste deed.

Gelukkig had 2015 ook heel veel hoogtepunten. Ik had heel veel mooie momenten met mijn vrienden/familie. De zomervakantie op De Kleine Wolf was zo’n hoogtepunt. Naast het feit dat het mijn laatste vakantie daar was, heb ik het zo erg naar mijn zin gehad. Veel nieuwe vrienden gemaakt.

Ik heb dit jaar ook veel nieuwe series en muziek leren kennen. Zo 2015 het jaar van Pentatonix, Chicago Fire/PD/MED, Adam Lambert, Pretty Little Liars ,Sam Smith en One Direction.
Ook moesten we afscheid nemen van Glee.

Dit jaar heb ik ook mijn idool weer mogen ontmoeten. Dat was zeker een hoogtepunt. Ik heb haar eerst weer live mogen bewonderen en daarn
a mocht ik haar ontmoeten. Voor de tweede keer. Dat was zo speciaal.
Verder heb ik dit jaar Frank Boeijen live gezien. En ik heb de 3JS live gezien. De 3JS waren zo verdomd goed.

Dit jaar heb ik maar liefst 2 piercings mogen zetten. 2?! Hoor ik je denken. Ja 2! Afgelopen week heb ik mijn tweede wenkbrauwpiercing lat
en zetten! Dat wilde ik al zolang. Ik ben er zo blij mee!

Een ander hoogtepunt is dat ik eindelijk een youtubekanaal met mijn beste vriendin heb. En we doen er wat mee! We posten af en toe een video. Ik hoop dat het vaker gaat gebeuren in 2016. We moesten wel onze website opgeven, maar daar heb ik nog steeds geen spijt van. Ik denk dat we met ons youtubekanaal precies kunnen doen wat voor ODM belangrijk is. Zo kan je denk het beste zien wat ODM is en wie wij zijn.

Ik vergeet bijna een heel belangrijk hoogtepunt! In 2015 ben ik namelijk ook gestart met deze blog. Iets wat ik zo leuk vind om te doen. Met deze blog kan ik zeggen wat ik wil zeggen. Ik kan dingen delen met mensen. Ik kan alles zeggen. Dat lucht heel erg op. Ik kan mijn verhaal vertellen, mijn mening geven en meer. Deze blog betekent heel erg veel voor me. Ik ga proberen om deze blog/website groter te maken.

Zullen we dan ook maar alvast vooruitblikken op 2016?!
Als het aan mij ligt, gaat 2016 mijn jaar worden. Ik hoop dat ik naar mijn droomschool kan, ik ga er alles aan doen dat ik mijn havo diploma op zak heb.
Zullen we ook even heel cliché doen: ik hoop dat 2016 een jaar wordt zonder geweld. Dat er eindelijk meer vrede is op aarde. Ik hoop dat echt heel erg.
Muziek van de week:
Ik blijf nog even in de kerst/oud en nieuw sfeer. 2 weken geleden hoorde ik dit nummer live en ik hou van dit nummer. Ik ga er niet teveel over zeggen. Luister maar gewoon naar dit nummer J

Muziek van de week:
3JS – We Wish You A Merry Christmas

Dat was het dan. Ik heb alles gezegd wat ik wil zeggen in 2015. Mijn blogs zijn klaar voor 2015. Niet getreurd: in 2016 ben ik nog steeds elke week hier te vinden met elke zondag een nieuwe blog! Volgen jullie me dan weer? Ik zou dat geweldig vinden.

Bedankt voor het lezen van deze blog! Ik hoop jullie volgende week weer te zien!
Ik wens jullie een hele fijne jaarwisseling en tot volgend jaar!

Liefs,
Clannad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.