Blog

Hoofdstuk 194

Hi Guys,

Dit weekend was ik Home Alone. Mijn ouders en mijn hond waren een weekendje naar Texel en ik bleef alleen thuis. Alleen mijn drie katten waren met mij thuis gebleven. 

Er zijn waarschijnlijk mensen die het verschrikkelijk vinden om alleen thuis te zitten. Maar er zijn vast ook wel mensen die het heerlijk vinden om alleen thuis te blijven.

Ik ben iemand die het heerlijk vind om alleen thuis te blijven.

Ik vind het sowieso niet zo erg om alleen te zijn. Ik vind het eigenlijk wel heerlijk om alleen thuis te zijn. Je mag lekker je eigen gang gaan, je mag je kijken wat je wilt, eten wanneer je wilt etc. 

Ik vind het heerlijk.

Ik heb het altijd wel lekker gevonden om alleen te zijn. 

Dat klinkt misschien veel erger dan dat het is. Er is , zover ik weet, echt niets mis met mij. Het is denk echt niet erg dat ik het heel erg fijn vind om alleen te zijn.

Ik ben iemand die heel goed alleen kan zijn. Ik vermaak mezelf wel. 

Mijn ouders gingen vrijdagmiddag weg. Vanaf dat moment was ik alleen. Weet je wat ik toen deed?

Youtube kijken op mijn TV.

Ik moest namelijk nog een paar vlogs van Dee kijken.

En nu hoor ik je denken:

Uit alles wat je kan doen, ga je vlogs kijken op je tv?

Ja, dat is precies wat ik toen deed.

En ik vond het hartstikke leuk ?

Die avond heb ik gewoon lekker tv gekeken. 

En zaterdagochtend heb ik GTST gekeken.

Veel spannender werd het eigenlijk niet…..

Ik hoefde niet het hele weekend alleen te zijn.

Zaterdagmiddag kwam er een vriendinnetje en we hebben samen een film gekeken. We hebben Hartenstrijd gekeken. Die film ik wel echt een aanrader! 

En ook had ze lekkere donuts meegenomen ?☺️. 

Ook kwam er zaterdagavond een ander vriendinnetje. Ze bleef ook slapen. En we kwamen er een dag geleden achter dat we elkaar al 5 maanden (!) niet meer hadden gezien. Dat moet eigenlijk niet kunnen. We hebben ook afgesproken dat we het nooit meer zo ver laten komen!

We hebben lekker gegeten en tv gekeken. Ook hebben we zaterdagavond twee films gekeken.

En er is 1 film die echt heel veel indruk op ons heeft gemaakt: Extremely Wicked, shockingly Evil and Vile.

Wat een toffe film is dat zeg! Dat is echt een aanrader. Dus als je Netflix hebt dan moet je die echt even gaan kijken.

De film heeft wel heel erg veel indruk op ons gemaakt. We zijn nog steeds een beetje aan het bijkomen.

Ik snap niet waarom hier zo ontzettend veel kritiek op is. De film is heel erg goed en je wordt echt meegenomen in een verhaal van een krankzinnige psychopaat. Iemand die eigenlijk heel erg lief en charmant lijkt, maar ondertussen is hij de ergste gek die er is.

Verder ga ik er niets over zeggen, want je zou de film zelf even moeten zien. Dan pas begrijp je waar ik het echt over heb.

Maar toch hebben wij ons ook even afgevraagd hoe het zou zijn als we deze film in de bios hadden gezien (want de film zou eerst in de bios te zien zijn), maar ik denk dat we dan helemaal gek waren geworden. Vooral bij een bepaalde scene. Maar goed, ik stop nu over de film. 

Maar jullie moeten wel even die film kijken!

Ook hebben we twee Shrek films gekeken. En die films doen het altijd goed ☺️.

Kunnen jullie je nog dat lijstje van twee weken geleden herinneren? 

Ik deelde toen een lijstje met jullie. Op dat lijstje staan een paar dingen die ik in de vakantie wilde gaan doen. Nu de vakantie bijna is afgelopen, is het tijd om de balans op te maken.

✔ Met vriendinnen afspreken ❤️ 

Ja, dit is zeker gelukt! Ik heb met twee vriendinnetjes afgesproken. Ik heb zeker niet met iedereen afgesproken, maar helaas kan dat niet altijd.

❌ Nieuwe Buren kijken

Helaas is dit niet gelukt.

✔/❌ GTST kijken

Dit is half gelukt. Ik heb een paar afleveringen gekeken, maar ik ben nog lang niet helemaal bij.

❌ Een boek lezen

Ook dit is helaas niet gelukt.

✔/❌ Recensies schrijven

Ik had er meer willen schrijven, maar tot nu toe is er 1 online gekomen. Maar er komen er echt snel veel meer aan! 

❌  Een verhaal gaan schrijven

Het is helaas niet gelukt om een verhaal te schrijven. Wel heb ik er eentje bedacht, maar ik heb nog niets opgeschreven. Helaas. 

Ik heb dus niet alles gedaan van mijn lijstje. Maar de dingen die ik wel heb gedaan, waren erg leuk. Ik heb me heel erg vermaakt de afgelopen tijd.

Ik heb twee dagen iets aan school moeten doen, maar dat heb ik ook overleefd…….

Morgen gaan we weer naar school. De vakantie is weer voorbij. En ik kan je vertellen dat ik ergens wel blij  ben dat ik morgen weer naar school mag hoor.

Maar ik moet ook wel eerlijk bekennen dat ik het ook niet heel erg had gevonden als de vakantie nog iets langer had geduurd.

Maar aan de andere kant: het is nu echt bijna zomervakantie.

Voor je het weet heb ik weer vakantie. 

En ik moet ook wel heel eerlijk zeggen dat ik deze week echt heel weinig naar school moet. Ik heb deze week meer vrij dan dat ik naar school moet. Dus ik kan even rustig inkomen ?.

De laatste periode van dit schooljaar gaat morgen beginnen. Nog een paar tentamens, deadlines, opdrachten en het tweede schooljaar is weer voorbij.

Nog eventjes heel hard knallen. Nog even alles geven en mooie cijfers gaan halen. 

Ik ben er klaar voor ??.

Kom maar op!

Muziek van de Week

Afgelopen vrijdag kwam dit nummer uit. Ik heb dit nummer weleens in de instagramstories van de artiest gezien en gehoord, maar dan was de kwaliteit niet zo goed. 

Vrijdag kwam er dan eindelijk een goede versie van dit nummer uit. En dan was het ook nog eens een live versie! Wat wil je nog meer?

Ik heb dit nummer meteen via mijn tv afgespeeld en ik moet je bekennen dat dit nummer heel erg bij me binnen kwam. Ik ben sowieso een hele grote fan van deze artiest, maar hij heeft het weer voor elkaar gekregen hoor. Hij heeft weer een tekst geschreven die mij heel erg diep raakt. Hij heeft er weer voor gezorgd dat ik met tranen in mijn ogen naar zijn muziek luister.

Muziek van de Week:

James Bay – Bad

Ik vind het niet erg om alleen te zijn. Ik vermaak me wel wanneer ik alleen ben. 

Maar ik vind het ook heerlijk wanneer ik de mensen om me heen heb waar ik zo ontzettend veel van hou.

Nu moet ik wel heel eerlijk bekennen dat ik heel blij was dat mijn beste vriendinnetje bij me was nadat we Extremely Wicked, shockingly Evil and Vile Hadden gezien.

Ik denk niet dat ik het heel fijn had gevonden als ik na die film alleen was geweest. Ik denk dat ik dan echt wel een beetje bang was geweest.

Want als je alleen bent, ben je toch iets scherper dan normaal. Je schrikt toch iets meer van elk geluid dat je hoort. In het donker ben je gewoon iets meer op je hoede als je alleen bent.

En al helemaal als je net een film hebt gezien die best wel veel indruk op je maakt.

Clannad 

Ps. Even een tip voor als je net een film hebt gezien die indruk op je hebt gemaakt: ga een leuke film kijken. Wij kozen ervoor om Shrek te gaan kijken. Dat hielp wel even voor ons. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.