Blog

Hoofdstuk 19

Hi Guys,

VAKANTIE!!!! Ik heb school in 2015 overleefd! Yay! (J) Nu lekker 2 weken vakantie. Ik was er ook echt wel aan toe hoor. Na een week examens ben je blij dat je even niks hoeft te doen. 2 weken geen school. 2 weken doen wat je wilt. Geen huiswerk, geen examens enzovoort. Ik merk wel altijd dat het schooljaar na de kerstvakantie altijd extra snel gaat. Hebben jullie dat ook of ben ik de enige?
Voor mij zal het deze keerdan extra snel gaan, want ik ben ik mei al klaar. Het klinkt zo ver, maar als je erover nadenkt valt dat eigenlijk nog best mee. Laten we eerst het diploma maar halen.

De week voor de kerstvakantie. Dat betekent bij ons op school kerstgala en lekker eten met je klas. Ik wist al dat ik niet naar het kerstgala zou gaan. Maar ik zou wel mee gaan eten. Daar had ik zoveel zin in! Wie word er weer ziek? Ja precies: ik! Ik baalde enorm. Ik wou heel erg graag gaan, maar ik vond het ook zonde om daar naartoe te gaan en niks te eten. Je betaalt toch.

Ik zie jullie al denken als je naar de foto kijkt die bij dit stukje hoort: nee niet weer! Ik wil het nog 1x over deze film hebben. Ik heb hem gister namelijk eindelijk gezien. Ik ben nog een grotere fan geworden van deze film dan dat ik al was. Wat een mooie film. De acteurs zijn zo goed. Het verhaal wordt zo mooi verteld. Ik heb bijna de hele film zitten huilen.
Ik zal erover ophouden okay J Maar alsjeblieft kijk deze film! Okay ander onderwerp!

Normaalgesproken luister ik naar radio 538 als ik mijn blog schrijf. Maar nu luister ik naar iets heel anders. Ik moet bekennen dat ik het eigenlijk nog steeds heel erg raar vind. Het idee dat ik hier nu vrijwillig naar kijk. Ik ben niet eens gedwongen. Ik kijk dit omdat ik het wil. Als mensen dit een half jaar geleden tegen me hadden gezegd, had ik ze voor gek uitgemaakt. Ik probeer vragen bij jullie op te wekken. Vragen van: waar luistert ze dan naar? Maar jullie weten het natuurlijk allang doordat er een foto van hun bij dit stukje staat. Ja het is waar: ik luister naar One Direction. Sterker nog, ik kijk ook naar One Direction.

Ik heb het er al eerder over gehad: ik ben een directioner. Ik ben er 1 geworden op het moment dat ze er even mee gaan stoppen. Ik had geen beter moment uit kunnen kiezen.
Waarom nu pas? Hoor ik jullie denken. Nu spreekt hun muziek me aan. Door hun laatste album hebben ze me helemaal ingepakt. Hun laatste album was zo goed. Als dat laatste album niet uit was gekomen, had ik One Direction nog steeds niet leuk gevonden.
Hoe kwam je dan bij dat album? Hoor ik jullie denken. Eigenlijk komt dat door de nummers ‘Drag Me Down’ en ‘Perfect’. Vooral door ‘Perfect’. Dat nummer was zo goed dat ik dat album gewoon moest horen. Toen hoorde ik het album en ik was verkocht.

Ik weet dat hun fans altijd als hysterisch worden gezien. Dat was denk ik ook de grootste reden dat ik nooit fan van One Direction wilde worden. Als je zulke fans ziet, ga je toch anders naar de artiest kijken.
Ik heb (samen met mijn beste vriendin) besloten dat wij (voor ons) normale fans worden. Die wel gek zijn van de heren van One Direction, maar niet helemaal door gaan draaien. Misschien ben ik ook wel fan geworden omdat Zayn weg is (sorry voor alle fans van Zayn). Ook nu ik dingen zie waar Zayn bij is, merk ik gewoon dat ik Zayn niet zo heel erg tof vind. That’s me.

Heb ik een favoriet? Ja zeker! Ik heb er eigenlijk 2. Mijn favoriete bandleden zijn: Liam en Harry. Liam vind ik de knapste en ik hou van stem van Harry. Harry heeft een rauw randje op zijn stem en daar hou ik wel van. Dat betekent niet dat ik geen fan ben van Niall en Louis. Die twee zijn ook te gek, maar ik vind Harry en Liam nou net iets toffer.

Ik vind niet alle nummers van One Direction goed, maar dat hoeft toch ook niet? Ik denk dat mijn buren wel weten welke nummers ik te gek vind (sorry…) 🙂
Zal ik jullie dan ook even kennis laten maken met het nummer waardoor ik fan ben geworden van One Direction?
Dat ik het nummer ‘Little Things’. Enjoy.

Serious Request 2015 is ook weer begonnen. Dit jaar gaan Domien, Giel en Paul ervoor zorgen dat er zoveel mogelijk geld wordt opgehaald voor het Rode Kruis. Deze keer gaat het geld naar kinderen in oorlogsgebieden die dankzij het Rode Kruis weer naar school kunnen. Een super mooi doel als je het mij vraagt. Ik vind het ieder jaar weer super om het Glazen Huis op tv te volgen. Voor de mensen die niet weten wat Het Glazen Huis is: 3 3FM DJ’s sluiten zich een week op in een Glazen Huis en ze maken 24 uur per dag muziek. Ohja en ze mogen niet eten. Zo proberen ze heel veel geld op te halen.
Dat levert altijd te gekke televisie op. Als je kan, volg het dan op tv.
Weten jullie nog toen ik het vorige week had over de 3JS. ik wil gaan een foto met jullie delen die mijn moeder van me gemaakt had tijdens het concert. Wil je foto’s zien van het concert zien? Lees dan nu de recensie die ik heb geschreven over Acoustic Christmas.

Nog 5 dagen en dan is het alweer kerst. Het gaat zo verdomd snel. Volgende week rond deze tijd zit ik een blog te schrijven over mijn kerst. Over mijn lieve familie, over het lekkere eten en meer. Kerst is mijn favoriete feestdag, maar daar horen jullie volgende week veel meer over. Zullen we nog maar een kerstnummer luisteren om lekker in de stemming te komen?

Muziek van de week:
Het kan niet anders dan dat het een nummer is van One Direction. Dit is mijn favoriete nummer van hun laatste album. Ik word zo blij van dit nummer. Het nummer blijft ook lekker in je hoofd zitten.

Muziek van de week:
One Direction – History

Heel erg bedankt voor het lezen van deze blog! Ik wil jullie alvast hele fijne feestdagen wensen.
Ik hoop dat jullie volgende week weer mijn blog willen lezen.

Liefs,
Clannad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.