Blog

Hoofdstuk 16

Hi Guys,
Wat er net gebeurde. Ik kan wel huilen! Het is Adam Lambert weekend op radio 538. Hoor je Adam op de radio. Dan moet je met de studio bellen. Als ik mijn blog ga schrijven, luister ik altijd naar radio 538. Ik hoorde dus ‘Another Lonely Night’ op de radio en ik bellen naar de studio. Dat ging goed. Ik kreeg het keuzemenu te horen. Toen zeiden ze: ‘toets 1 om mee te doen aan de prijsvraag’. Ik wou dus op ‘1’ drukken, GING MIJN TELEFOON NIET AAN!!!!!. Ik deed serieus alles om dat ding aan te krijgen. Toen gooide ik hem op de grond en toen startte mijn telefoon opnieuw op. Ik dacht: ‘laat ik het nog een keer proberen’. Dat deed ik. Nu kon ik gelukkig wel op ‘1’ drukken. Kreeg ik te horen: ‘je bent niet geselecteerd’. Sh*t!
Degene die wel heeft gewonnen, was niet eens een grote fan. DAS TOCH NIET EERLIJK?!

Nu we het toch over bellen hebben. GTST heeft een nieuwe app. Als je die app speelt, krijg je exclusieve scenes te zien. Als echte GTST fan, speel je die app natuurlijk. Ik speel het dus. Nu kreeg je een opdracht om naar Huize de Jong te gaan. Je moest een puzzel oplossen en zo kreeg je een telefoonnummer. Je moet dat nummer echt bellen. Dat vond ik zo raar. Ik dacht dat het wel in de app zat. Mijn moeder was erbij en die zei: ‘bel het anders met mijn telefoon.’ Ik vond het zo raar.
Ik heb uiteindelijk (met mijn moeders telefoon J) gebeld. Ik zette hem op de luidspreker zodat mijn moeder ook mee kon luisteren.
Ik belde dus met de gevangenis van Meerdijk. Toen werd ik doorverbonden met Rik de Jong die in cel zit voor de moord op Mike. Hij zei: kom me over 2 weken opzoeken.
Wat?! Komt Rik terug in GTST?! Dat zou echt te gek zijn!
Ik vond het zo raar om echt een nummer te bellen voor een app. Ben ik de enige die daar zo over denkt?
Het geeft wel een leuker gevoel. Je hebt het gevoel dat je er echt bij betrokken bent.
Ik ben echt benieuwd naar de rest van de app.

Ik ben gister weer verder gegaan met Gooische Vrouwen. Ik ben nu in seizoen 3 (ik denk halverwege). Het leuke is, is dat een vriendin alles al gekeken heeft. Zij is de grootse Gooische Vrouwen fan die ik ken. Elke keer als ik Gooische Vrouwen kijk, hou ik haar op de hoogte. Ik geef zeg maar live commentaar. Dat is zo grappig. Zij geeft altijd weer achtergrond informatie. Het enge is wel dat ze bijna elke scene na kan praten. Ze weet altijd wat er wordt gezegd. Wat een fan!
Het is ook heel leuk dat we dezelfde mensen leuk vinden. We zijn allebei een groot fan van Susan Visser (Suus) en Tjitske Reidinga (Tjits). Er is 1 iemand die ik geweldig vind, maar mijn beste vriendin niet en dat is: Jeroen Spitzenberger. In de serie is hij een bad boy. Ik ben nog niet op het moment dat Jeroen in de serie komt, maar ik heb al genoeg gehoord. Ik vind Jeroen geweldig, maar mijn beste vriendin niet 🙂 .

Vorige week heb ik ,nadat ik mijn blog had geschreven, de eerste aflevering van Chicago Med gekeken. Wat een goede serie! Dick Wolf heeft weer een mooie serie gemaakt. Het kan ook niet anders. Na Chicago Fire en Chicago P.D moest Chicago Med wel goed zijn. Wat ik zo goed vind aan de Chicago series, is dat het niet alleen gaat om het werk. Het gaat niet alleen om het redden van levens, politiezaken, blussen van branden etc, maar het gaat ook heel erg over het persoonlijke leven. Je leert het verhaal achter een brandweerman, politieagent en dokter kennen. Omdat je het verhaal kent, snap je ook waarom ze zo handelen. Hoe stom het soms ook is, je begrijpt ze. Dick Wolf combineert die 2 dingen zo goed. Je leeft echt mee met ze.
Ik kan uren over deze series praten. Ik kan er ook uren naar kijken J

Zondag 13 December ga ik weer naar de 3JS! Ik heb het cadeau gedaan aan mijn moeder, want die was gister jarig. Ik ga de 3JS gewoon voor de 2de keer live zien! De eerste keer hebben ze zo’n indruk op me gemaakt. Ze zijn zo goed live. Het zijn echt hele goede muzikanten. Ik kan dus ook niet wachten! De muziek van de 3JS vind ik altijd zo mooi. Ze beschrijven soms precies hoe ik me voel.
En het is een kerstshow! Yay! Ik hou van kerst. Het moet goed worden!
Gisteravond vond ik een bericht op facebook. Het ging over een Duitse reclame voor een supermarkt. Het was een internethit. Ik besloot het filmpje ook maar te kijken. Het raakte me heel erg. Toch weet ik niet wat ik ervan moet vinden. Het is een mooie reclame, maar gaat het niet iets te ver? Ik weet het niet.
Oordeel zelf:

Glennis heeft weer eens laten horen hoe goed ze is. Ze was donderdag te gast bij Evers Staat Op. Ze deed mee aan ‘de Zangmix show’. Edwin heeft die show bedacht. Hij laat elke week 1 van zijn gasten 3 nummers zingen die je in eerste instantie misschien niet van ze verwacht. Nick&Simon , 3JS en VanVelzen en meer hebben al meegedaan. Deze keer was het de beurt aan Glennis Grace.
Ze begonnen met een nummer van Whitney Houston: The Greatest Love Of All. We weten allemaal dat Glennis dat kan. En ja hoor. She did it!
Daarna deed ze een nummer van Koos Alberts: Ik verscheurde je foto. Die verwacht je niet bij Glennis. Ze liet horen dat ze het kan. Lekker Amsterdams.
Maar dan het laatste nummer. Ze kreeg een nummer van Queen: Too Much Love Will Kill You. Ik kende het nummer niet. Ik hou van Queen en al helemaal van Glennis. Ze begon te zingen. Wat moet ik nog meer zeggen? Ik heb 1 woord: wow!
Elke keer als ik naar dat nummer luister, begin ik te huilen en heb ik kippenvel.
Luister zelf maar:

Muziek van de week:
Het album van Adele. Je kon er niet omheen. Het heeft allerlei records gebroken. Terecht, want het is een heel goed album. Het is Adele.
Er zijn meerdere nummers die heel goed zijn. Dat moest Sam Tsui ook gedacht hebben. Hij zocht een nieuwe nummer om te coveren en hij kon niet kiezen. Welk nummer van Adele moet ik nou coveren? Laat ik maar gewoon het hele album doen.
Het is te gek! Hij heeft het zo goed gedaan.
Muziek van de week:
Sam Tsui – Adele’s 25 in 4 minutes

Heel erg bedankt voor het lezen van deze blog!
Tot volgende week!

Liefs,
Clannad

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.