Blog

Hoofdstuk 136

Hi Guys,

Afgelopen woensdag was het dan eindelijk zover. Ik ging voor de allereerste keer naar de Ziggo Dome!

Als muziek/concert liefhebber, was ik nog nooit in de Ziggo Dome geweest. Dat kan eigenlijk niet, want er hebben al heel veel grote namen opgetreden.

Maar 14 maart 2018 kwam daar verandering in: ik ging voor het eerst naar de Ziggo Dome. Dat was al een momentje op zich. Maar het werd nog bijzonderder(der) door de artiest die er die avond optrad. 

Ik ging op 14 maart 2018 naar de Ziggo Dome voor het concert van Mister Harry Edward Styles. 

De avond van 14 maart 2018 zal ik niet zo heel erg snel meer vergeten. Wat een geweldige avond was dat! Van begin tot eind was het heel bijzonder. Het was heel erg speciaal. Ik weet nog steeds niet zo heel erg goed wat ik moet zeggen.

Ik heb een hele avond genoten van een groot artiest. Ik heb genoten van een artiest die heel erg veel voor me betekent. 

Harry Styles is iemand waar ik echt veel aan heb te danken. Zijn muziek heeft me door moeilijke tijden geholpen. Zijn muziek heeft zo ontzettend veel voor me betekend. Daar ben ik hem zo ontzettend dankbaar voor. Hij betekent heel erg veel voor me en hij weet niet eens dat ik besta.

De muziek van Harry Styles vind ik geweldig, maar de persoon Harry Styles is ook geweldig. Hij is gek, lief en heel bijzonder. Harry Styles heeft een hart van goud. Hij laat zich gaan op het podium en het lijkt wel of hij geen schaamte kent. 

Harry Styles is een groot artiest. Ik denk dat we nog heel erg veel van hem gaan horen. Harry Styles is een levende legende. Ik hoop dat hij snel weer in Nederland een show gaat geven. 

Ik heb deze avond met heel veel bijzondere mensen mogen delen. Ik heb deze ervaring met mijn allerbeste vriendin mogen delen. Ik had dit met niemand anders willen delen. 

Wij zijn er samen achter gekomen dat Harry Styles niet alleen een plaatje is op internet. Nee, Harry Styles is een echt persoon. Een persoon die een speciaal plekje heeft in ons hart.

Ohja en we zijn erachter gekomen dat zijn kat ‘Dusty’ heet, maar dat is een heel ander verhaal ?.

Zoals jullie weten, maak ik nooit foto’s tijdens een concert. Ik maak alleen foto’s van het podium (typisch Clannad). Die foto’s wil ik dan ook wel met jullie delen.

Okay, genoeg over Harry Styles (voor nu). Ik weet dat er bepaalde lezers zijn die niet zo van Harry Styles houden (zacht uitgedrukt). Daar hou ik graag rekening mee. Dus nu even een ander onderwerp. 

Toen ik woensdag bij het concert was, kwam ik erachter dat ik echt gelukkig was. Ik kwam erachter dat ik me op het gelukkigst voelde wanneer ik bij een concert was. 

Ik ging me zelfs afvragen of ik me ooit nog wel gelukkiger kon voelen dan tijdens een concert. 

Ik kan niet zo goed omschrijven wat ik voel wanneer ik bij een concert ben. Het is zo’n fijn gevoel. 

Het liefst wil ik me elke avond voelen alsof ik bij een concert ben geweest. 

Na elk concert ben ik zo ontzettend geïnspireerd. Ik ga altijd met heel veel inspiratie naar huis.  Niet alleen zit ik bomvol inspiratie. Na elke concert zit ik ook nog vol met adrenaline. Ik kan nog zo ontzettend lang nagenieten van een concert. 

Elke keer als ik terug denk aan een bepaald concert, krijg ik weer een glimlach op mijn gezicht. 

Elk concert is een dierbare herinnering.

Een concert is voor mij niet zomaar een concert. Elke keer als ik een concert bezoek, denk ik bij mezelf: dit wil ik later ook doen. 

Ooit wil ik ook mijn eigen concerten geven. Ik wil ook op een podium staan en mijn muziek met de wereld delen.

Ik wil mensen gaan entertainen. Ik wil mensen een mooie avond bezorgen. Ik wil mensen mijn verhaal vertellen. En dat kan het beste met muziek. 

Elke keer als ik een concert bezoek, doe ik inspiratie op. Wanneer ik iets zie gebeuren tijdens een concert denk ik: dit wil ik later ook zo gaan doen. Of: ik hoop dat ik ooit net zo op het podium kan staan als deze artiest.

Let op mijn woorden: er komt een dag dat jullie naar mijn concert kunnen komen. De vraag is niet of het gaat gebeuren, maar wanneer het gaat gebeuren. Er liggen al een paar nummers klaar die ik graag met jullie wil delen ?

Jullie zullen een show zien met een beetje van Glennis Grace, Waylon, Pentatonix, Us The Duo, Harry Styles en nog vele anderen die ik live mag gaan bewonderen. Een show met een beetje van al deze artiesten en een vleugje van mezelf. Wat wil je nog meer?

Okay, een mens mag dromen. Toch?

Muziek van de Week.

Het zal jullie niet verbazen dat ik heb gekozen voor een nummer van Harry Styles. Harry Styles stond deze week centraal en daarmee ook zijn muziek.

Harry Styles is al vaker de ‘Muziek van de Week’ geweest. De reden daarvoor was omdat de tekst me zo enorm raakte. Maar deze keer is er een hele andere reden voor.

Dit nummer vond ik eerst helemaal niet zo heel erg leuk. Ik snapte het nummer niet. Ik begreep al helemaal niet waar dit nummer nou over ging. Waar the hell slaat dit nummer nou op? Ik schoot elke keer weer in de lach wanneer ik dit nummer hoorde.

Maar inmiddels is dit nummer uitgegroeid tot één van mijn favoriete nummers van Harry Styles.

Ik word elke keer weer zo ontzettend vrolijk door dit nummer. Ik krijg zoveel energie wanneer ik dit nummer hoor. Ik kan niets anders dan helemaal losgaan op dit nummer. Ohja, en heel erg hard meezingen.

Harry Styles zei zelf het volgende over het nummer: 

“It started out as a joke, now it’s one of my favorite songs. It’s one of the first ones I wrote for the album, when I was getting out a lot of energy. I hadn’t written in a long time and this is what came out of it.”

De manier waarop Harry Styles dit nummer live doet, is geweldig. Hij gaat helemaal los op dit nummer. Hij springt over het hele podium. Ik geniet er zo van als hij dit nummer live doet.

Ik hoop dat jullie ook veel energie krijgen van dit nummer. 

Muziek van de Week:

Harry Styles – Kiwi (Live)

https://www.youtube.com/watch?v=63m-pQRv_2w

Het is een feit dat muziek een hele grote rol speelt in mijn leven. Het maakt niet uit of het nou muziek is van Harry Styles, Glennis Grace of Waylon. Goede muziek is goede muziek. Al is de muziek van bepaalde artiesten wel iets bijzonderder. ??

Ik heb al zo ontzettend veel te danken aan muziek. Muziek heeft me heel veel geleerd. Het heeft me door hele moeilijke tijden geholpen. Voor elke emotie is er wel een bepaald nummer. 

Ik zou niet weten wat ik zonder muziek zou moeten doen.  Muziek is mijn leven. 

Maar dat was jullie allang bekend.

Ohja, ik denk dat er wel iets/iemand is die me gelukkiger maakt dan muziek. Nouja, misschien komt het wel heel erg dicht in de buurt. Of het me gelukkiger maakt? Ik weet het niet. 

Maar wanneer ik met mijn beste vrienden/familie ben, komt mijn geluksgevoel wel heel erg in de buurt.

Je weet nooit wat de toekomst nog gaat brengen.

Zeg nooit, nooit.

Clannad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.