Blog

Hoofdstuk 13

Hi Guys,

Jezelf zijn. Het is makkelijker gezegd dan gedaan. Ik heb er ook wel eens last van. Ik probeer ook altijd zo open mogelijk te zijn, maar dat doe ik niet bij iedereen. Ik ben pas echt mezelf als ik je echt goed ken. Dat is logisch denk ik.
Toch weet de 1 meer van me dan de ander. Ik kan zo een paar mensen opnoemen die me helemaal kapot kunnen maken, omdat ze zoveel van me weten. Dat komt omdat ik daar helemaal mezelf kan zijn.
Er zijn ook mensen die denken dat ze me kennen, maar dat is niet zo hoor. Er is nog zoveel dat ze niet van me weten.

Er zijn mensen die zichzelf heel erg belangrijk vinden. Daar ken ik er ook een paar van. Elke keer als je met ze praat, gaat het over hun. Zelfs als het niet over ze gaat, kunnen ze het zo omdraaien dat het uiteindelijk wel over ze gaat.
Daar kan ik zo niet tegen. Vind je jezelf dan echt zo belangrijk? Wat maakt je belangrijker dan andere mensen om de hele tijd over jezelf te praten?
Misschien denk ik er wel zo over, omdat ik juist het tegenovergestelde van hun ben.
Ik heb het niet zo graag over mezelf. Ik ben een luisterend oor en ik ben al helemaal geen prater. Ik krop van alles op. Dat is niet goed, maar zo ben ik. Ik uit me op andere manieren. Bijvoorbeeld door muziek.
Waarom vertel ik dit opeens?
Afgelopen week las ik een berichtje van iemand op facebook.
Diegene vertelde: ‘ik kan eindelijk mezelf zijn. Ik heb eindelijk een geheim minder. Nu kan ik echt beginnen met mezelf zijn.’
Het bericht ging over het feit dat diegene uit de kast was gekomen. Ik was zo trots dat het er op deze manier stond.
Verder stond er in het bericht: ik hoef geen berichtjes te krijgen waarin staat ‘oh wat zonde’ of ‘ maar je lijkt helemaal niet gay.’

Het bericht zette me heel erg aan het denken.
In deze tijd is het heel erg moeilijk denk ik om uit de kast te komen. Dat is raar toch? Wat is er nou mis met het feit dat je homo bent?
Laat iedereen zijn wie hij/zij is.
Je hoort wel eens op het nieuws dat er mensen lastig zijn gevallen of zelfs in elkaar geslagen zijn omdat ze homo zijn. Als ik dat hoor, word ik zo boos. Wat geeft je een reden om diegene in elkaar te slaan? Wees verdomme trots om diegene omdat hij/zij zichzelf is!

Ik ben deze week begonnen met het schrijven van een motivatie voor de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunst Academie. Ik vind het zo spannend he. Ik wil het goed doen en ik weet niet wanneer het goed is. Het is wel je toekomst. Ik wil wel goed kunnen verwoorden waarom ik juist die opleiding wil volgen. Ik wil het gewoon niet fout doen. Ik wil niet dat ik daardoor niet mijn droomopleiding kan volgen.
Verder ben ik ook begonnen met het uitkiezen van liedjes voor mijn auditie (als ze me uitnodigen voor een auditie……) Ik heb 3 hele mooie opties uitgekozen.
Spannende tijden……..

Afgelopen vrijdag is er een groot hoofdstuk in mijn leven afgesloten….. (eigenlijk was dat al een paar jaar geleden gebeurd, maar okay).
Sinds vrijdag is er een nieuwe K3!
Na 17 jaar stoppen Karen en Kristel ermee. En na 6 jaar stopt Josje met K3.
Voor mij persoonlijk was K3 K3 niet meer toen Kathleen er 6 jaar geleden mee stopte.
Ik was als kind een heel groot fan van Karen, Kristel en Kathleen (K3). Ik kende alle liedjes + de dansjes. Ik had allerlei Dvd’s en ik heb ze zelfs 2x live gezien. Ik heb de ‘3 Biggetjes’ en ‘K3 in wonderland’ live gezien.
Toen Kathleen besloot ermee te stoppen, was voor K3 al niet meer hetzelfde. Ik heb Josje nooit echt leuk gevonden (sorry). Toen had je Karen en Kristel nog!
Nu Karen en Kristel er ook mee zijn gestopt is K3 helemaal geen K3.
Ik wens de nieuwe K3 meisjes (Hanne, Klaasje en Marthe) heel erg veel succes. Maar voor mij zal K3 nooit meer hetzelfde zijn.

Een ander opmerkelijk nieuwtje was toch wel het feit dat Sesamstraat niet meer wordt uitgezonden op NPO1. Het wordt nu uitgezonden op het (betaalde) themakanaal van ZAPP. Dat is toch gekke werk! Sesamstraat hoort bij de publieke omroep!
Ik keek er als kind al naar. Ik moest altijd na Sesamstraat naar bed (dat was om 7 uur dacht ik).
Grappig feitje: Sesamstraat kwam was een keer om 17:45 afgelopen en kleine Clannad ging naar bed. Mijn moeder zei nog: ‘ je hoeft niet, want het is nog heel vroeg.’ Maar kleine Clannad moest en zou naar bed.
Het kan toch niet dat je nu alleen nog maar Sesamstraat op tv kan kijken als je ervoor betaalt?!
Sesamstraat moet ruimte maken voor een programma van Jan Slagter (Omroep MAX) Ik begin die man steeds minder te mogen. Eerst helemaal boos worden, omdat hij niet genomineerd was voor de Televizierring en nu dit!
Aart Staartjes (Meneer Aart) heeft zelfs gezegd dat als Sesamstraat echt van NPO1 wordt gehaald, hij ermee gaat stoppen. Die man is Sesamstraat. Hij doet al vanaf het begin mee. Zonder Meneer Aart is Sesamstraat helemaal niks meer.
Ik hoop dat Sesamstraat blijft.

Hebben jullie de seizoen finale van Flikken Maastricht gezien?!
Ik moet eerlijk zeggen dat ik eerst niet zo onder de indruk was van de cliff. Maar nu ik erover nadenk is het zo spannend!
Ik wist gewoon dat die Bols niet te vertrouwen was! En wat Wolfs doet he……. Dat gaat gewoon fout. Ik weet het zeker. Die man is echt de lul.
Weten jullie nog het ODM filmpje waar ik het vorige week over had? Dat filmpje is in 1 week gewoon 79x (!) bekeken! Ik ben zo blij! Vooral omdat ik het zo leuk om dit filmpje te maken!
Heb je het nog niet gezien of wil je hem gewoon nog een keer kijken?
Kijk hem dan nu:

Muziek van de week:
Deze week heb ik gekozen voor een nummer van iemand die ik steeds leuker begin te vinden.
Hij heeft een eigen show op MTV genaamd: Todrick.
In die show laat hij zien hoe hij zijn filmpje maakt met zijn te gekke team.
Helaas is die show al afgelopen. Ik ben die show nu aan het terugkijken en ik hou echt van die show! Zijn team is geweldig, hij is geweldig. Hij is zo getalenteerd en hij maakt te beste video’s.
Ik heb een video gekozen die ik zo te gek vind.
Hij kiest een artiest uit en daar maakt hij een te gekke medley van. Het is niet zomaar een medley, het is een over de top medley. Ik kan het niet beschrijven. Je moet het echt zelf zien!
Onthoud: het is allemaal 1 en dezelfde persoon!
Ik ben echt in love met zijn Lady Gaga medley.

Daarom is de muziek van deze week:
Todrick Hall – 4 Lady Gaga by Todrick

Heel erg bedankt voor het lezen van deze blog! Ik hoop dat jullie het een leuke blog vonden! Tot de volgende keer!

Liefs,
Clannad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.