Blog

Hoofdstuk 12

Hi Guys,

Happy November! Is het alweer november. Voor je het weet is het alweer 2016!
Jeetje wat gaat dit jaar snel. Kan natuurlijk ook aan mij liggen.
Eerste schoolweek na de herfstvakantie zit er ook weer op. Bij ons betekent dat: cijfers van je examens terugkrijgen!
Ik ben nog nooit zo zenuwachtig geweest voor cijfers. Het zijn toch examens. Vooral als je niet een heel erg gevoel had over de examens die je had gemaakt. Tot nu toe heb ik overal nog een voldoende voor. Ik moet nu alleen nog wachten op de cijfers van geschiedenis en wiskunde. Spannend………

Deze week las ik een bericht bij RTL Boulevard. De kop was: ‘Michael Jackson best betaalde dode artiest’.
Ik keek daar niet van op. Ik had het er laatst nog over met mijn moeder. We zaten in de auto en ‘Beat It’ van Michael Jackson was op de radio. We zongen allebei heel hard mee.
Toen zei ik: ‘deze muziek is tijdloos. De muziek van Michael is altijd goed. Het zal altijd goed blijven.’ Mijn moeder was het er mee eens.
Toen ik in groep 6 zat, kregen we een soort Michael Jackson les van onze juf. Ze vertelde ons dat iedereen deze moest kennen. We gingen heel veel Michael luisteren en kijken. Onze juf vertelde van alles over zijn leven.
Nu komt het enge: een dag voor het overlijden van Michael begonnen deze ‘lessen’.
De volgende dag kwam het nieuws dat hij was overleden. Ik kwam in de klas, ik ging op mijn plek zitten en de juf ging achter me langs om iets te pakken. Toen zei ik tegen haar: ‘Wist u dat Michael Jackson vandaag is overleden?’ Ze wist het dus nog niet.
Die dag hebben we dus veel naar Michael geluisterd. Het hele verdere schooljaar stond dus in het teken van Michael Jackson.
Vroeger was ik bang voor de clip ‘Thriller’. Ik heb hem nu wel gezien hoor. Hij is zo vet! Thriller is een te gek voorbeeld van hoe Michael was. Michael kon zoiets doen. Alleen hij. Thriller is de duurste clip ever. Het is gewoon een korte film van ruim 13 minuten.

Michael zijn muziek is geweldig. Het mooie aan zijn muziek is dat elk nummer een boodschap heeft. Michael is en blijft de King Of Pop. Er zal nooit iemand zijn die hem zal overtreffen of zelfs bij hem in de buurt komt.

Ik ga die man steeds interessanter vinden. Niet alleen zijn muziek, maar ook zijn persoon. Ik heb samen met mijn moeder ‘This Is It’ gekeken in de bioscoop. Ik was jong, maar ik weet wel dat ik die documentaire zo te gek vond. Ik moet hem snel weer gaan kijken.
Die tour zou zo te gek geweest zijn als hij de tour had kunnen doen. Het zou een echte Michael tour worden. Met de beste nummers, de beste dans en verdomd goede zang.
Michael was een geweldige artiest. Hij wist hoe je een show moest geven.

Er zijn helaas veel grootheden overleden zoals Amy Winehouse , Freddie Mercurry en Whitney Houston.
Waarom verschilt Michael van deze mensen? Ik denk omdat zijn muziek gewoon tijdloos is. Iedereen kent wel meerdere nummers van hem. Michael inspireert niet alleen zangers, muzikanten, maar ook dansers, performers. Michael spreekt een grotere doelgroep aan. Ik zeg niet dat Amy, Whitney en Freddie minder goed zijn, maar Michael is en blijft anders. Hij is de King.
Dit weekend was het Halloween! Ik heb voor het eerst een Halloween party gehad. In de straat hadden ze allemaal leuke spelletjes georganiseerd voor de kinderen. Iedereen was verkleed en zag er zo te gek uit! Er was muziek en het was zo gezellig. Ik heb echt een top avond gehad.
Ik was verkleed als –A. uit Pretty Little Liars.
Mijn moeder een enge zombie (ik denk dat het een zombie was, het was in ieder geval zo eng!)
Normaal hou ik niet van Halloween. Dat komt omdat ik gewoon heel erg snel schrik. Ik hou niet van enge dingen.
Dit was wel heel erg leuk.

         

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze week kreeg ik een filmpje van mijn tante. Mijn tante is natuurlijk net mama geworden. De 2de keer dat ik ging kijken naar mijn neefje Jace nam ik een knuffel voor hem mee. Dat leek me mooi. Dan heeft hij iets van mij gehad waar hij lang iets aan heeft. Ik kreeg dus een filmpje waar je zag dat hij tegen die knuffel aan het ‘praten’ was. Ik had de Pip aan hem gegeven (van Woezel en Pip).
Jace is zo lief he! Ahwwwww.

Er staat een nieuwe ODM video online!
Ik ben zo trots op deze video. Het is onze eerste React Video. Het leek me zo leuk om zo’n video op te nemen.
Een react video is een video waarin je voor het eerst naar een filmpje gaat kijken en je filmt je reactie.
Ik heb gekeken naar een live versie van Thriller van Michael Jackson.
Kijk het filmpje hier:

Muziek van de week:
Ik dacht het is wel leuk om in de Michael Jackson sferen te blijven. Dan de vraag: welke hit moet je kiezen? Er zijn er zoveel!
Daarom heb ik gekozen voor een medley. Er zijn genoeg medleys gemaakt, maar eentje blijf ik gewoon geweldig vinden. Het is een cover van een a capella groep.
Toen deze uitkwam, was ik gelijk verkocht. Wat is het goed!

Muziek van de week:
Pentatonix – Evolution Of Michael Jackson.

Afgelopen week kwam er een nieuwe recensie online! Deze keer heb ik geluisterd naar het nieuwe album van 5 Seccons of Summer.
Ik vond het super spannend, want ik ben helemaal geen fan van 5SOS. Ik wist dus ook niet wat ik kon verwachten. Al met al was het een geweldig album.
Ben je benieuwd naar mijn recensie?
Lees het dan hier.
Heel erg bedankt voor het lezen van deze blog!
Waar ik nog wel benieuwd naar ben, is wat jullie favoriete nummer van Michael Jackson is of wat jullie van Michael vinden? Laat het me weten!

Tot de volgende keer!

Liefs,
Clannad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.