Blog

Hoofdstuk 11

Hi Guys,

Wat een stress was het afgelopen weekend zeg!
Mijn website was opeens verwijderd. Nou opeens….. Het was waarschijnlijk mijn eigen schuld.
Ik moest de ODM website verwijderen (later in deze blog kom ik daar op terug). Ik ging naar de site van ODM en ik verwijderde de site. Ik die site verwijderen en uiteindelijk was die site uit de lucht. Dat was ook de bedoeling.
Toen ging ik naar mijn eigen site (deze site dus J ) en tot me grote verbazing was die opeens ook uit de lucht!
Toen was ik even paniek piet. Je wilt niet weten. De paniek brak echt uit.
Ik dus een mailtje sturen naar Jimdo (waar ik de site mee heb gebouwd) en het probleem uitgelegd. Daar heb ik nog niks van terug gehoord.
Ik moet toch zondag een blog schrijven, niet waar?
Vrijdagavond begon ik met het herschrijven van al mijn blogs. Hoe doe je dat? Ik weet natuurlijk niet precies wat ik precies in elke blog heb gezegd. Gelukkig schrijf ik op facebook per blog wat er ongeveer in de blogs staat.
Op basis daarvan heb ik dus elke blog herschreven.
Als je nu naar al mijn vorige blogs gaat, zie je misschien dat mijn blogs niet zo lang meer zijn als dat je gewend bent. Ik heb mijn best gedaan, maar de blogs zijn nu natuurlijk anders dan dat ze eerst waren.
Op hoofdlijn zijn ze hetzelfde en ik heb geprobeerd om zoveel mogelijk hetzelfde te houden, maar zoals ik al zei ik weet natuurlijk niet precies wat ik wanneer heb gezegd.
Elke blog is dus een beetje anders.
Ik baal er ontzettend van en al helemaal omdat het mijn eigen fout was!
Heb ik weer!

ODM. Ik had het er net al over. De website is uit de lucht. Maar waarom? Dat zal ik jullie nu vertellen:
ODM is begonnen met het maken van filmpjes op een manege. Het ging werkelijk nergens over J . Later kwam het idee van mij en Naima om er een website voor te maken, maar we wisten niet goed wat we moesten doen.
Toen kregen we gezeur vanuit die manege. De website moet onmiddellijk uit de lucht, want ze waren bang dat ze slecht in de publiciteit kwamen ofzo.
Wij hadden geen zin in gezeik dus we haalden (met tegenzin) uit de lucht.
Na een tijdje kregen we meer ideeën wat we wilden doen met ODM. We wilden het dagelijkse showbizznieuws brengen. Hoe konden we dat beter doen dan op een website?
We trokken de stoute schoenen aan en we begonnen een nieuwe website: opdemanege.jimdo.com.
We hebben heel lang het ‘nieuws van de dag’ gebracht en later zelfs ‘muziek van de dag’. Dat was heel veel werk en vooral toen ook nog ‘verjaardagen van de sterren’ erbij kwam. Je moest continu op de hoogte blijven van alles wat er gebeurde in showbizzland.
We keken op RTL Boulevard en we zochten het nieuws uit wat wij belangrijk vonden en dat plaatsten we op de site.
Dat hebben we best een tijd volgehouden. Het werd zoveel werk en we hadden school en werk dat we hadden besloten daarmee te stoppen. We besloten om voortaan blogs en recensies te plaatsen op de site. Dat vond ik heel erg leuk om te doen.
Daarnaast besloten we om een youtubekanaal te starten. Daar hebben we een paar filmpjes op staan en dat ik best een succes. Het wordt meer dan 1x bekeken 🙂

Nu heb ik natuurlijk mijn eigen site waar ik het heel erg druk mee heb. Ik had niet verwacht dat ik het zo druk zou hebben met deze site. Ik doe niks liever. Ik wil dat deze site gaat groeien en daar wil ik heel veel doen.
Daardoor kwam ODM een beetje links te liggen, want ik was degene die ODM bijhield. Dat deed ik met alle liefde, want ik vond het echt leuk. Als 1 site al veel werk staat, laat staan 2 sites.
In goed overleg hebben we besloten dat de site van ODM uit de lucht gaat. Met veel pijn in mijn hart heb ik de site moeten verwijderen.
Het doet vooral pijn, omdat we er best hard voor hebben moeten vechten.
Het moeilijkste vind ik misschien wel dat we de ODM awards moeten missen. Vorig jaar was dat namelijk een heel erg groot succes
Met het verwijderen van de site komt er geen einde aan ODM. We gaan ons nu meer storten op ons youtubekanaal! We gaan nieuwe filmpjes maken. Wanneer weten we nog niet, maar de ideeën zijn er!
Ik heb er zoveel zin in!

ODM zal nooit uit elkaar gaan, want ODM is ontstaan uit vriendschap. Vriendschap van 3 meiden. 2 meiden voor de schermen en 1 iemand achter de schermen. Onze vriendschap is zo sterk. Zolang onze vriendschap heel sterk is, zal ODM altijd bestaan.
Voor de mensen die het altijd leuk vonden om de recensies te lezen is er goed nieuws! Ik heb besloten om de recensies nu op deze site te plaatsen. Ik ga ook door met het schrijven van recensies, omdat ik het gewoon heel erg leuk vind!
Er is wel een klein probleempje:
Ik had dus alle recensies van de site van ODM overgezet naar mijn website, maar nu die dus is verwijderd ben ik een heel groot deel kwijt.
De recensies die ik nog had, heb ik op mijn geplaatst.

Naast de recensies is er nog iets veranderd.
In plaats van dat de blogs een titel hebben, is elke blog een ander hoofdstuk.
Ik vond het steeds moeilijker om een titel te bedenken en dus heb ik besloten om het in hoofdstukken op te delen.
Ik hoop dat jullie achter deze beslissing staan.

Ken je dat gevoel? Dat je iets bijzonders in je handen hebt.
Ik heb mijn kleine neefje Jace nou 2x mogen vasthouden en dat voelde zo bijzonder.
De eerste keer toen mijn tante vroeg of ik hem vast wilde houden, wilde ik het eerst niet. Uiteindelijk heb ik me toch over laten halen en ik ben zo blij dat mijn moeder me heeft overgehaald.
Jace is zo bijzonder voor me. I am in love with him.

Hebben jullie de nieuwe single van Adele gehoord? Na een paar jaar heft ze eindelijk weer iets van haar laten horen en hoe. Wow wat een te gekke nieuwe single!
Adele is iemand met een geweldige stem en ze heeft het met haar nieuwe single gewoon weer bewezen!

Wie er ook een nieuwe single heeft is Marco Borsato. Marco is natuurlijk nu bezig met een reeks van 11(!) concerten voor Synphonica in Rosso. Nu.nl zei over het concert: het is geen kroon op het werk van Marco, maar het is weer een van de mooie edelstenen van zijn werk.
Ik heb een paar beelden gezien en het ziet er zo vet uit!
Zijn nieuwe single is weer zo mooi! En zo heet het ook: ‘Mooi’. John Ewbank heeft weer een pareltje overgeleverd.
Volgende maand komt Marco met een album en daar kan ik niet op wachten!

Ik heb afgelopen vrijdag een Macbook pro gekocht! Ik ben zo blij! Hij is zo mooi! Hij is zo snel. Het verbaasd je waarschijnlijk dan ook niks dat ik deze blog op mijn macbook schrijf!
Mijn vorige laptop was ongeveer 10 jaar oud dus was nodig aan vervanging toe.

Afgelopen maandag was ik jarig! Yay! Ik ben nu 17!
Mijn verjaardag was zo gezellig! Ik ben zo verwend. Ik heb heel veel geld gehad voor mijn macbook J en ik heb van mijn ouders het nieuwe boek van Lea Michele gehad!
Heel erg bedankt dat jullie er waren!

Muziek van de week.
Deze week is het een nummer van het nieuwe album van Pentatonix. De hele week heb ik ernaar geluisterd en er is 1 nummer (eigenlijk zijn het er meerdere) die ik zo te gek vond.
Het is een cover (ik weet alleen niet van wie het origineel is) en het is een duet met the one and only Jason Derulo.
Jason is zo goed. Wow.
Muziek van deze week is:
Pentatonix en Jason Derulo – If I Ever Fall In Love

Ik wil jullie heel erg bedanken voor het lezen van deze blog!
Ik hoop jullie volgende week weer te zien!

Liefs,
Clannad

Ps.
Abonneer je nu op het youtubekanaal van ODM!
Abonneer je hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.