Blog

Hoofdstuk 1

Hi Guys,

Mijn eerste blog. Als je me een jaar geleden had verteld dat ik een blog zou schrijven, had ik je keihard uitgelachen. Ik ben niet iemand die een blog over haar eigen wilt schrijven. Ik hou er niet van om over mezelf te praten. Waarom ben ik bijzonderder dan andere mensen? Waarom zouden mensen willen lezen wat ik meemaak of hoe ik denk?

Ik zal me eerst maar even voorstellen.
Ik ben Clannad Moerings en op 19 oktober 1998 (nu ben ik 17 jaar) werd ik in Ede (Gelderland) geboren. Toen ik 2 jaar ben ik naar Leiden gekomen en sindsdien woon ik in Leiden.
Ik heb 1 hond (een rottweiler) Duco en 4 katten (Sunny, Olaf, Luna en Mannetje) en ik heb vissen. Ik zit in 5Havo (examenjaar).
Ik hou heel erg van series, films en muziek.
Ik hou van acteren, zingen en het bedenken van verhalen.

Ohja en ik heb een beperking. Ik heb 2 onderbeenprotheses en ik mis een aantal vingers en/of ik heb korte vingers. Aan mijn linkerhand heb ik 2 korte vingers en aan mijn rechterhand heb ik 5 korte vingers.
Ik kan verder alles. Ik heb haast geen aanpassingen. Ik zit op een ‘normale’ school en daar heb ik ook altijd op gezeten.
Ik wil niet bekend staan als ‘het meisje met die beperking’. Ik heb gewoon een naam gekregen van mijn ouders.

Zoals is al zei ben ik niet iemand die heel snel over zichzelf praat.
Nu hoor ik jullie denken: maar waarom schrijf je dan deze blog?
Daar kan ik kort over zijn: Kirstin Malodonado.
Afgelopen zomer heb ik de blog van Kirstin Maldonado ontdekt. Kirstin is een lid van de A Capella groep Pentatonix. Ze is een blog begonnen zodat ze mensen kon laten lezen wat ze als bekend persoon meemaakt. Ze zegt zelf: ik vertel hier het verhaal van een meisje en dat meisje heet Kirstin Maldonado.

Een andere reden waardoor ik deze blog ben begonnen is, omdat ik misschien mensen kan helpen die ook een beperking. Ik weet dat er genoeg mensen zijn met een beperking die moeite hebben met hun beperking. Ik wil ze laten zien dat je je niet moet laten tegenhouden door je beperking. Live your life.

Ook weet ik dat het me enorm helpt als ik dingen van me af schrijf. Ik merk dat me dat oplucht. Zo kan je toch je verhaal kwijt.

Elke zondag komt er op deze website een nieuwe blog online.
Er kan van alles instaan. Elke blog open ik met een quote. Dat doe ik omdat ik heel erg van quotes hou.

Ik zou het heel leuk vinden als je laat weten wat je van mijn blogs vind.

Liefs,
Clannad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.